Hoşgeldiniz  

Antalya’da halk otobüsünde dehşet anları

Semih Köken | 08 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’da halk otobüsünde dehşet anları

Antalya’da 4 senedir özel halk otobüsünde şoförlük yapan 31 yaşındaki 1 çocuk babası Ali Yılmaz, otobüs depolama alanında otobüsünün temizliğini yaparken, 2 kişinin demir çubuklarla birlikte saldırısına uğradı. Uzun süre darp edilen ve başına demir çubuklarla darbe alan şoförün acı içindeki o görüntüleri saniye saniye otobüs kamerasına yansıdı.
Görüntülerde aldığı darbelerden sonra kanlar içinde kalan Ali Yılmaz, can havliyle bir mücadele veriyor. Daha sonra saldırganların elinden kurtularak önce polisi sonra da sağlık görevlilerini arıyor. Şoförün kafasına 10’ar santimetrelik iki adet dikiş atıldığı öğrenildi.

ŞOFÖR, SALDIRI ANLARINI ANLATTI
Ali Yılmaz, saldırının ardından yaptığı açıklamalarda “Sefere başlamadan önce aracımın temizliğini yapmaya başladım. Bu esnada biri arka, diğeri orta kapıdan iki kişi otobüse girdi. Önce tekme ve yumrukla daha sonra ise demir çubukla bana vurmaya başladılar. Bir anda ne olduğunu şaşırdım.” dedi.

“ÇOK AĞIR DARBELER ALDIM”
Aldığı kötü darbeler nedeniyle yere düştüğünü söyleyen Yılmaz, “O kadar ağır darbeler aldım ki gözlerim karardı ve yere düştüm. Ama saldırganlar bir an bile durmadı. Yerde kafamı ezmeye çalıştılar. Fakat can havliyle yerden kalktım ve saldırganlara direnmeye devam ettim. Bu sırada açık renk saçlı saldırgan beline hamle yaptı. Belki bıçak ya da tabanca vardı ama ne olduğunu göremedim.” diyerek verdiği yaşam mücadelesini anlattı.

YANLIŞ ŞOFÖRE SALDIRMIŞLAR
2 saldırganın gasp etmek amacıyla otobüse girdiğini söyleyen fakat bu düşüncesinde yanıldığını anlatan şoför, “Olayın gasp amacı taşımadığını sonradan anladık. Saldırıdan bir gün önce aynı hat üzerindeki bir başka şoför arkadaşım bir bayanla tartışmış. O bayan konuyu akrabalarına aktarmış. Akrabaları da beni o şoför sanıp saldırmışlar. Zaten saldırganlar ‘Sen nasıl kardeşimize küfredersin?’ diye bağırıyordu. Ben bu detayı sonradan hatırladım.” diyerek olay açıklığa kavuşturdu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle