Hoşgeldiniz  

Antalya’da FETÖ’den 38 polis tutuklandı

Semih Köken | 20 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’da FETÖ’den 38 polis tutuklandı

ANTALYA’da FETÖ/PDY’nin darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Gazipaşa Havalimanı Şube Müdürü Murat Coşkuner’in de bulunduğu 41 şüpheliden 38’i tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin FETÖ’nün darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan 41 emniyet personeli, işlemlerinin tamamlanmasından sonra dün adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgularının ardından ‘Silahlı terör örgütü üyesi olmak’ suçlamasıyla sulh ceza hakimliğine sevk edilen aralarında Gazipaşa Havalimanı Şube Müdürü Murat Coşkuner ile emniyet müdürü, emniyet amiri ve komiserlerin de bulunduğu 38 polis tutuklanırken, 3 polis ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ESKİ KOM MÜDÜRÜ ARANIYOR

Soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Antalya Emniyet Müdürlüğü eski Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Şuayip Ünal ise aranıyor.

4 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Antalya’da FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında yapılan operasyonda ise 4 şüpheli daha gözaltına alındı. Şüphelilerden ev ve çalışma alanlarında yapılan aramada, FETÖ’nün okullarına ait çok sayıda yazılı ve dijital doküman ele geçirildi. Şüphelilerden birisinin Türksat İl Müdürlüğü’nde görevli şef olduğu kaydedildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle