Hoşgeldiniz  

Antalya’da Coşkulu Kutlama- Tarkan Konseri

Semih Köken | 30 Ekim 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’da Coşkulu Kutlama- Tarkan Konseri

Türkiye Cumhuriyeti’nin 93’üncü kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında megastarTarkan, Expo 2016 Antalya‘da konser verdi. ‘Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya’ oluşturmak mottosuyla açılan Expo 2016 Antalya‘da yarın gerçekleşecek resmi kapanış öncesi Tarkan‘ın konserini binlerce kişi izledi. Binlerce ziyaretçi, Tarkan‘ı izlemek içinsaatler öncesinden Expo 2016 sergi alanına geldi. Expo 2016 Antalya Kır Aktivite alanını tıklım tıklım dolduran ziyaretçiler, Tarkan‘ın sahneye çıkmasıyla büyük bir coşku yaşadı. ‘Cuppa’ isimli şarkısıyla konserine başlayan Tarkan‘a kalabalık hep bir ağızdan eşlik etti.Avrupa‘nın en büyük sahnesinde şarkılarını seslendiren Tarkan, sahneyi baştan sona gezerek sevenlerini selamladı. Konser alanını dolduran hayranları da Tarkan‘ı görüntüleyebilmek için cep telefonlarını bir an olsun ellerinden bırakmadı.

Expo 2016’da üçüncü konserini veren Tarkan, ‘Expo konserlerinin sonuncusu bu gece ve galiba çok kıyak bir final yapacağız. Şahane bir final olacak. Muhteşem bir kalabalık. Muhteşem bir enerjiö diyerek sevenlerine seslendi. Megastar Tarkan Cumhuriyet Bayramı‘nı ise şu sözlerle kutladı

‘Öncelikle Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bence milletimizin, ülkemizin en büyük bayramı bugün. Sımsıkı sarılmamız lazım Cumhuriyet Bayramımıza, Cumhuriyete, demokrasiye, ülkemiz için eşitliğe, el birliğiyle güzel günlereö Konser boyunca enerjisi bir an olsun eksilmeyen Tarkan, hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle