Hoşgeldiniz  

Antalya’da Bıçaklı Kavgada Taraflar Tekrar Karşı Karşıya Geldi: 1’i Ağır 5 Yaralı

Semih Köken | 14 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’da Bıçaklı Kavgada Taraflar Tekrar Karşı Karşıya Geldi: 1’i Ağır 5 Yaralı

Antalya‘nın Muratpaşa ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

Olay, Kızılsaray Mahallesi 77 Sokak’ta saat 01.10 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 15-20 kişiden oluşan gruptan bir kişi, sokak üzerinde bulunan internet kafenin önündeki cam masayı soda şişesi vurarak kırdı. Bunun üzerine cafe sahibi Y.S. ve oğlu O.S. ile kalabalık grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, taraflar arasında bıçaklar çekildi. İnternet cafe sahibi baba ve oğlunun arkadaşlarının da karıştığı kavga sonrası karşı gruptan Fırat isimli bir şahıs karnından yaralanırken, cafe sahibi Y.S. de bacağından yaralandı. Ağır yaralanan şahıs olay yerindeki arkadaşlarının aracıyla AntalyaEğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Fırat isimli şahsın hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, diğer yaralı Y.S. ise ambulansla başka bir hastaneye kaldırıldı. Kavganın ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. İnceleme başlatan polis bıçaklı kavgaya karışanlardan bir kişiyi gözaltına aldı.

Ağır yaralananın durumunu öğrenmeye gelen arkadaşlarını da bıçakladılar

Olayın ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ağır yaralı Fırsat isimli şahsın durumunu öğrenmek için hastaneye giden Adil Kaplan (44), burada 20 kişilik gurup ile sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine internet kafede kavgaya karıştığı ve yaralı Fırat isimli şahsın arkadaşları olduğu iddia edilen 20 kişilik grup, burada Kaplan’a da bıçakla saldırdılar. Kaplan, karnında ve sırtından aldığı darbelerle yaralandı.

Kafasında saksı kırdılar

Saatler 05.30’u gösterdiğinde ise yine aynı grup gece gerçekleşen kavganın olduğu bölgeye gelerek internet kafenin camlarını sandalyelerle kırmaya başladı. Bu sırada kafe çalışanlarından Murat Doğan, saldırganlara müdahale etmek istedi. Genci aralarına alarak darp etmeye başlayan kalabalık grup, daha sonra dükkan önünde bulunan bir saksıyı Doğan’ın kafasına vurdu. Bu sırada olayları yatıştırmaya çalışan ve Y.S.’ye ait cafede çalıştığı öğrenilen bir bayan personele de elinden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine tekrar polis ve ambulans sevk edildi. Yaralanan cafe çalışanı ayakta tedavi edilirken, Murat Doğan ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan polis, olay sonrası ara sokaklara dağılan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle