Hoşgeldiniz  

Antalya Synchro Cup – Muratpaşa başlıyor

Semih Köken | 04 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalya Synchro Cup – Muratpaşa başlıyor

TÜRKİYE’de ilk kez düzenlenecek uluslararası senkronize yüzme şampiyonası, Muratpaşa Belediyesi’nin organizasyonunda düzenlenecek. Şampiyonaya 4 ülkeden 10 takım katılacak.

 

Muratpaşa Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Yüzme Federasyonu’nun destekleriyle Türkiye’de ilk kez düzenlenen uluslararası senkronize yüzme şampiyonasına ev sahipliği yapacak. ‘Antalya Synchro Cup – Muratpaşa’ 7 – 9 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

 

Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek şampiyonaya aralarında Türk Milli takımının da yer aldığı 4 ülkeden 10 takım katılacak. Şampiyonada, Türkiye’den Milli Takım’la birlikte Marmara Üniversitesi, İstanbul Su Sporları, İTÜ Vakfı Okulları, Eskişehir Gençlik ve Spor Kulübü, Anabilim Spor Kulübü yer alacak. Ukrayna’nın 2 takımla katılacağı şampiyonada Gürcistan ve Sırbistan’dan da birer takım madalya için yarışacak.

 

Antalya Synchro Cup – Muratpaşa, solo, düet, takım ve combo olmak üzere 4 ayrı branşta gerçekleştirilecek. Yarışlar, combobranşı hariç, 8 yaş altından başlamak üzere 6 ayrı kategoride düzenlenecek. Comboda ise yarışlar 12 yaş altından başlayacak ve 4 kategoride gerçekleştirilecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle