Hoşgeldiniz  

Antalya Stadı’nda yüksek düzeyli güvenlik önlemi

Semih Köken | 31 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalya Stadı’nda yüksek düzeyli güvenlik önlemi

TÜRKİYE A Milli Futbol Takımı’nın Rusya ile Antalya’da oynayacağı hazırlık maçında yüksek düzeyli güvenlik tedbiri uygulanacak. Polis, stat çevresine güvenlik bariyeri oluşturdu.

A Milli Futbol takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçları öncesi son hazırlık maçında Rusya ile karşılaşacak. Antalya Stadyumu’nda saat 21.15’te başlayacak maç için Antalya Stadı’nda yoğun güvenlik tedbirleri alındı. Stat çevresinde üst düzeyde yüksek güvenlikli tedbiri uygulayacak Antalya polisi, stadı çevreleyen caddeye bariyer kurdu.

Stat çevresinde oluşturulacak 3 aşamalı güvenlik noktasından taraftar içeri alınacak.

Ana bariyerin içerisinde ikinci kontrol noktası ve stat girişlerinde polis gözlem yapacak. Güvenlik bariyerinin içerisine biletsiz seyirci ile araç girişine izin verilmeyecek. Stat çevresinde Meltem Mahallesi ile Antalyaspor Kavşağı civarında resmi ve sivil polisler görev alacak. Statta 600 özel güvenlik ile 1200 civarında polisin görev yapacak.

STAT BAYRAKLA DONATILDI

Rusya ile 18 yıl aradan sonra ilk defa oynanacak milli maç için Antalya Stadı’nın duvarlarına dev Türk bayrakları asıldı. Ayrıca tribündeki her koltuğa da bayrak bırakıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle