Hoşgeldiniz  

Antalya Rus Başkonsolosu Oleg’ten, Başkan Gül’e Anlamlı Ziyaret

Semih Köken | 18 Şubat 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Antalya Rus Başkonsolosu Oleg’ten, Başkan Gül’e Anlamlı Ziyaret

Antalya’ya yeni atanan Rus Baş Konsolosu Oleg Rogosa Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek Rus vatandaşlarına gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.
Turizmde Rusya geçtiğimiz yıl yaşanan olumsuzlukları sıcak tutmak ve ilişkileri yeniden güçlendirmek için büyük bir çaba sarf eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Antalya’nın Rus Konsolosluğuna yeni atanan Baş Konsolosu Oleg Rogosa’yı makamında ağırladı.
Yakın ilgiden dolayı Başkan Gül’e teşekkür eden Baş Konsolosu Oleg Rogosa sizi basından ve internet ortamından yakından takip ediyorum. Çalışmalarınızı takdir ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Dedi
Ziyaretten oldukça mutlu olduğunu ifade eden Başkan Gül, Rusya ile olan ilişkilerimizde olumsuzluk yaşandığı zaman bölgemiz hem turizmde hem de tarımda sıkıntı yaşamıştır. İnşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamayız. Bizleri ziyaret ettiğiniz için sizi Kemer halkı adına kutluyorum. 9 Mayıs Rusya Zafer Bayramını da Kemer’de büyük bir kutlama ile yapacaklarını anlatan Başkan Gül, “Kemer tanıtımlarında 9 Mayıs Rus Zafer Bayramını kutlayacağımızı tanıtımlarda kullanıyoruz” burada amacımız ilişkilerimizi daha da ileriye götürmektir. Dedi
Sohbet şeklinde geçen konuşmaların sona ermesiyle karşılıklı verilen plaketlerin ardından Baş Konsolosu Oleg Rogosa belediyeden ayrıldı.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise, sakal ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise, sakal ve iç mekan
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle