Hoşgeldiniz  

Antalya protokolü bayramlaştı

Semih Köken | 26 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Antalya protokolü bayramlaştı

ANTALYA protokolü, hükümet konağında düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Vali Münir Karaloğlu, arife gününde Antalya Havalimanı’nda havayolu ile gelen- giden yolcu sayısında son iki yılın rekorunun kırıldığını açıkladı.

 

Antalya’da kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile sivil toplum örgütlerinden yetkililerin katılımıyla hükümet konağında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde, Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Albay Tahir Savran ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tebrikleri kabul etti. Davetlilere baklava, kuruyemiş, çikolata, çay ve meşrubat ikramı yapılan törende Vali Karaloğlu, çocukları da sevindirdi. Karaloğlu, Antalya Valiliği Basın Müdürü Ramazan Kızılkaya’nın üçüzlerinin de aralarında bulunduğu çocuklara içinde 20 lira olan zarflardan verdi.

 

Töreni takip eden gazetecilerin de bayramını kutlayan Münir Karaloğlu, alınan tedbirler sayesinde Antalya’da bayramın huzur içinde geçtiğini söyledi. Trafik yoğunluğunun bayramda arttığına dikkat çeken Vali Karaloğlu, arife günü Antalya Havalimanı’nda gelen ve giden yolcu sayısında son iki yılın rekorunun kırıldığını açıkladı. Karaloğlu, “Antalya Havalimanı’ndan 24 saat içinde iç ve dış hatlar terminallerinden toplam 140 bin kişiye hizmet verildi. 800’ün üzerinde uçak indi, kalktı. Bu da Antalya’nın otellerinin dolu olduğunu gösteriyor. Dinlenmek için ilimizi tercih eden yerli ve yabancı misafirlerimizin de dinlenmiş olarak memleketlerine dönmelerini ve bayramın milletimize ve İslam dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de Ramazan Bayramının birlik ve beraberliğe vesile olmasını diledi. Ramazan Bayramında Antalya’nın yaklaşık 2 milyon civarında yerli ve yabancı turisti ağırlayacağını anlatan Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi olarak bütün birimleriyle görevde olduklarını söyledi. Bayramda belediyeye ait toplu taşıma araçlarının ücretsiz olduğunu da anlatan Türel, özlenen eski Ramazan bayramlarını yeniden hatırlamak için bu yıl Karaalioğlu Parkı’nda çocuklar için çeşitli aktivitelerin olduğu bir organizasyon yaptıklarını da açıkladı. Türel, bayramın üçüncü günü sona erecek etkinliklere katılmaları için bütün Antalyalıları davet etti.

 

İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür de bayramda il genelinde 54 adet 112 istasyonuyla görevde olduklarını açımladı. Bayramda tatlıyı fazla kaçırmamaları için vatandaşlara çağrıda bulunan Hülür, sahillerdeki yoğunluk nedeniyle geçen yıl Konyaaltı bölgesindeki motorize ambulansların bu yıl da görev başında olduğunu söyledi. Koprölü Kanyon ile Gömbe bölgesinde de ambulans konuşlandırılacağını anlatan Hülür, önümüzdeki günlerde Antalya’ya 8 yeni ambulansın daha geleceğini sözlerine ekledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle