Hoşgeldiniz  

Antalya protokolu adli yıl açılışında buluştu

Semih Köken | 01 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya protokolu adli yıl açılışında buluştu

ANTALYA’da yeni adli yılın açılışı, adliyede düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Antalya Adliyesi bahçesindeki Atatürk anıtı önünde toplanıp saygı duruşunda bulunan yargı mensuplarını, kent protokolu yalnız bırakmadı.

Yeni adli yılın açılışına Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, başsavcı vekilleri Mehmet Karakaya, Adnan Tabar ve Mustafa Yıldırım ile Adalet Konisyonu Başkanı Orhan Özdemir, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Ali Nevzat Açıkgöz, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Rıza Can, Antalya Barosu Başkanı Alper Tunga Bacanlı ile Antalya Bölge Adliye Mahkekemesi’nde görev yapan yargı mensuplarıyla avukatlar katıldı.

Adyi yıl açılışına, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Bahaaddin Bayraktar, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kelleli’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda bürokrat, siyasetçi ile sivil toplum kuruluşlarından yetkili de katıldı. Açılışta Atatürk anıtına çelenk sunulup İstiklal Marşı okunduktan sonra yeni inşa edilen bölge adliye mahkemesinin teras katında kokteyl verildi.

Antalya ve deniz manzaralı yeni bölge adliye mahkemesinin teras katına çıkmak için açılışa katılan yargı mensuplarıyla protokol, asansörlerden çoğunun montaj çalışmaları devam ettiği için merdivenleri kullandı. Yukarıya çıktıktan sonra terastaki manzarayı davetlilerle seyreden Başsavcı Ramazan Solmaz, burada hatıra fotoğrafı çektirip yeni adli yılın ülkemize hayırlı olması dileğinde bulundu.

ANTALYA'DA YENI ADLI YILIN ACILISI, ADLIYEDE DUZENLENEN TORENLE GERCEKLESTIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle