Hoşgeldiniz  

Antalya Milli Eğitim’e yeni müdür

SEMİH KÖKEN | 14 Eylül 2020 | Gündem A- A+

ANTALYA’da 4 yıl görev yapan Yüksel Arslan’ın Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er atandı.

Antalya Milli Eğitim e yeni müdür

Antalya’ya 2016 yılının mayıs ayında İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Yüksel Arslan, Milli Eğitim Bakanlığı’nın görevlendirme kararıyla Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. Önceki gün veda mesajı yayınlayan Arslan, Antalya’dan ayrıldı. Bakanlık tarafından Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine ise Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er getirildi. Yeni il müdürü Hüseyin Er’in bu hafta içinde görevine başlaması bekleniyor.

Alanya doğumlu 49 yaşındaki Hüseyin Er, Selçuk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı’ndan mezun olduktan sonra Beykent Üniversitesi’nde Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi-İletişim teziyle yüksek lisans yaptı. Alanya’daki çeşitli okullarda İngilizce öğretmenliği yapan Er, Gazipaşa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu Yüksek Okul Sekreterliği ve Alanya Mühendislik Fakültesi Fakülte Sekreterliği görevlerinden sonra 2014 yılında Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı. Hüseyin Er, Avrupa Birliği projeleri kapsamında Almanya, Çek Cumhuriyeti, İsveç, Polonya, İspanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, Bosna-Hersek, Hırvatistan gibi ülkelerde incelemelerde bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle