Hoşgeldiniz  

Antalya Konyaaltı Beachpark can çekişiyor…

SEMİH KÖKEN | 21 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya Konyaaltı sahilinde yer alan Beachpark sezonun açılmasına sayılı günler kala harabe bir vaziyette görenleri şaşırtıyor.

Konyaaltı sahilinde yer alan Beachpark’ta sözleşmesi biten işletmelerden sonra ortaya çıkan harabelik manzara aylardır sürüyor. Sezonun açılmasına sayılı günlerin kaldığı Antalya’da Beachpark pislik içerisinde adeta can çekişiyor. Antalyalıların sabah yürüyüşü yaparak denize girdiği dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nin içerisinde yer alan Beachpark, mezbelelik bir şekilde duruyor. Vatandaşlar duruma tepki gösterirken, Antalya sahiline dahi sahip çıkamıyor şeklinde sitem ediyorlar.

 

 

GEÇİCİ DE OLSA TEMİZLENEMEZ Mİ?

Vatandaşların sabah yürüyüşü yaptığı Beachpark içerisinde yer alan çöp yığınları vatandaşların tepkisini çekiyor. Vatandaşlar geçici de olsa burası belediye tarafından üç beş kişi ile temizlenemez mi şeklinde sitem ediyorlar. Tuvaletlerden yayılan pis kokular, etrafa atılan çöpler ile sabah yürüyüşlerini yapmak zorunda kalan Antalyalılar Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in buradan haberi yok mu diye soruyorlar.

 

 

ETRAF BİRA ŞİŞESİ DOLU

İşletmelerin Beachpark’ı boşaltması ile birlikte ÇÖP PARKA dönüşen Konyaaltı Sahili’nin Mavi Bayraklı günleri fotoğraflarda kaldı. Sahilin çevresi bira şişesi/kutusu ve çöplerle dolup taşarken, hiçbir yetkilinin bulunmaması ise kafaları karıştırıyor. Öve öve bitiremediğimiz Konyaaltı Sahili BeachPark’ın son halini yayınlıyor ve yorumu Antalyalılara bırakıyoruz….

 

 

 

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle