Hoşgeldiniz  

Antalya Edebiyat Günleri Onur Ödülü Livaneli’nin

Semih Köken | 20 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya Edebiyat Günleri Onur Ödülü Livaneli’nin

Muratpaşa Belediyesi, bu yıl ikincisini gerçekleştireceği ‘Antalya Edebiyat Günleri’ kapsamında verilen “Onur Ödülü” bu yıl 50’inci sanat yılını geride bırakan Zülfü Livaneli’ye takdim edilecek.

Antalya Edebiyat Günleri Onur Ödülü Livaneli'nin, System.String[]
Muratpaşa Belediyesi, bu yıl ikincisini gerçekleştireceği ‘ Antalya  Edebiyat Günleri’ kapsamında verilen ” Onur Ödülü” bu yıl 50’inci sanat yılını geride bırakan  Zülfü Livaneli‘ye takdim edilecek.

Muratpaşa Belediyesi’nin  Antalya ve  Türkiye‘nin edebiyat, sanat ve kültür ortamına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği ‘ Antalya  Edebiyat Günleri’nin ikincisi 23 – 25 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Antalya  Edebiyat Günleri’nde geçen yıl Füruzan’a verilen ‘ Onur Ödülü‘ne bu yıl  Zülfü Livaneli değer görüldü. Geçtiğimiz Kasım ayında 50’nci sanat yılında kutlayan Livaneli’ye,  Antalya  Edebiyat Günleri  Onur Ödülü, bir kuşaktan bir kuşağa uzanan 300’ün üzerinde bestesi, 40 dilde yayımlanan romanları, dünyada barış ve demokrasinin kökleşmesi, gelişmesi için verdiği mücadeleler nedeniyle değer görüldü. Ödül, Livaneli’ye 25 Mart Cumartesi adına düzenlenecek gecede sunulacak.

Muratpaşa Belediye Başkanı  Ümit Uysal, 2.  Antalya  Edebiyat Günleri  Onur Ödülü için Livaneli’nin seçilmesini kendisini ayrıca sevindirdiğini belirterek, “Kültür, sanat ve politika alanında ülkemizin uluslararası düzeyde nadir değerlerinden biri olan Sayın Livaneli’ye bu ödülü sunmaktan onur duyacağız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle