Hoşgeldiniz  

Antalya Cennet Koyu’nda Temizlik

Semih Köken | 17 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Antalya Cennet Koyu’nda Temizlik

Kemer’deki 5 yıldızlı Fame Residence Otel’in aldığı ‘Yeşil Yıldız’ dolayısıyla yıl içerisinde belirlenen dönemlerde yaptığı mıntıka temizliği çerçevesinde ÇamyuvaMahallesi’ne bağlı Alacasu mevkiindeki Cennet Koyu’nda personellerle birlikte temizlik yaptı.

Antalya Cennet Koyu'nda Temizlik ile ilgili görsel sonucu
Otelin Kalite Müdürü Sevin Levent, “Otelimiz Yeşil Yıldız sahibi bir işletme. Yeşil Yıldız işletmesinin mantıklarından yani 122 kriterinden bir tanesi de ‘mıntıka temizliği’ yapma adı altında doğaya, çevreye bir katkı sağlamamız isteniyor. Biz de otel personelleriyle birlikte bu eşsiz ve SİT olarak belirlenmiş Cennet Koyu’nda mıntıka temizliği düzenledik. Personellerime ve otelde destek sağlayan tüm departman amirlerime adıma teşekkür ediyorum” dedi.

14 yıldır Kemer‘e gelen ve otelin sürekli müşterisi olduğunu söyleyen Hollandalı 62 yaşındaki Ingrid Rietdijk da “Uzun yıllardır gelmiş olduğum ülkenizde böyle bir etkinliğe katılmaktan çok büyük zevk aldım ve bunu da yapmam gerektiğini düşünüyordum. Uzun yıllar geldikten sonra ufacık da olsun katkım olsun istedim. Ülkeniz çok güzel. Çevrenin bu kadar çok kirletilmesinden dolayı üzüntü duyuyorum. Böyle temiz bir ülkeyi daha temiz kullanabilirsiniz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle