Hoşgeldiniz  

Antalya Adliyesi’nde kararname depremi

Semih Köken | 05 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya Adliyesi’nde kararname depremi

HAKİMLER ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) yaz kararnamesiyle, Antalya’da 49 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.

HAKIMLER VE SAVCILAR KURULU'NUN (HSK) YAZ KARARNAMESIYLE, ANTALYA'DA 49 HAKIM VE SAVCININ GOREV YERI DEGISTIRILDI. (ADNAN TABAR) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Antalya’daki birçok FETÖ soruşturmasıyla ilgili iddianameyi hazırlayan terörden sorumlu başsavcı vekili Sinan Tür, savcı olarak Zonguldak’a atandı. MİT tırlarının durdurulmasıyla ilgili soruşturma kapsamında Adana eski Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık’ı evinde gözaltına almaya gelen cezaevlerinden sorumlu başsavcı vekili Adnan Tabar ile sosyal medyadan yaptığı iddia edilen paylaşımlar nedeniyle soruşturma geçiren idari işlerden sorumlu Başsavcı vekili Cevdet Kayafoğlu ile Mustafa Yıldırım ise Antalya Bölge Adliye Mahkemesi’ne savcı olarak atandı. Antalya Adliyesi’nde başsavcı vekilleri arasında görev yeri bu kararname ile değişmeyen isim Mehmet Karakaya oldu.
HAKIMLER VE SAVCILAR KURULU'NUN (HSK) YAZ KARARNAMESIYLE, ANTALYA'DA 49 HAKIM VE SAVCININ GOREV YERI DEGISTIRILDI. (CEVDET KAYAFOGLU) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Antalya Bölge Adliye Mahkemesi savcılarından Gürkan Kütük, Antalya Cumhuriyet Başsavcı vekilliğine atandı. Kütük’ün Antalya Sulh Ceza Hakimliğinde görev yapan eşi Işıl Kütük ise Antalya Bölge Adliye Mahkemesi’ne atandı. Antalya 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Bakırtaş Denizli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı. Antalya’da geçmişte basın suçlarına da bakan Cumhuriyet Savcısı Hacı Aykut Aydın son kararname ile Uşak’tan tekrar Antalya’ya atandı. Antalya’daki faili meçhul cinayetlerle ilgili dosyaları tekrar açarak aydınlatan isim olarak bilinen cumhuriyet savcılarından Murad Kaya Trabzon Savcılığına atandı. Antalya Bölge Adliye Mahkemesi’ne atanan cinayet soruşturmalarıyla tanınan Haki Çeliker ise tekrar Antalya Cumhuriyet Savcılığına döndü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle