Hoşgeldiniz  

Anatolian Legends Of Love

Semih Köken | 01 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Anatolian Legends Of Love

“Anatolian Legends of Love”, 2017 yaz sezonu boyunca Antalya‘da izleyicisiyle buluşacak.

Geleneksel unsurları, birçok dans disiplini ile harmanlayarak sahne gösterileri hazırlayan Shaman Dance Theatre, Chapito’ya özel bir çalışma gerçekleştirdi. 2017 yaz sezonu boyunca Antalya‘da sahnelenecek olan “Anadolu Aşk Efsaneleri” isimli gösteri, başta geleneksel olmak üzere bir çok dans disiplinleri ile akrobasiyi içeriyor. 5 farklı ülkeden 56 dansçı ve 4 akrobatın performans sergilediği şov, barkovizyon görüntülerinin de eklenmesi ile tam bir görsel şölene dönüşüyor.

Shaman Dance Theatre’ın son ürünü olan “Anadolu Aşk Efsaneleri”, insanlığın doğuş öyküsü olarak kabul edilen Adem ile Havva’dan başlayıp tarihte iz bırakan aşkları anlatıyor.

Anadolu coğrafyasının günümüze kadar taşıdığı “Kerem ile Aslı“, “Ferhat ile Şirin”, “Hürrem ile Sultan Süleyman” aşklarının canlandırıldığı sahne gösterisinde, antik dönemden günümüze miras kalan “Paris ile Helen”, “Penthesilea ile Achilles” aşkları da yerini alıyor.

Türkiye’nin en önemli sanatçıları tarafından bestelenen müzikleri, uzun araştırmalar sonucu uzman ekiplerce hazırlanan kostümleri ve özel ışık tasarımı ile unutulmaz bir sanat şölenine dönüşen şovda ilahi aşk ve vatan-bayrak aşkı temaları da işleniyor.

“Gel gel, ne olursan ol yine gel” diyerek hoşgörünün simgesi olan Mevlana‘nın felsefesini, dans ve müzik ile sahneye taşıyan gösteri “İlahi Aşk”ı bedene getirirken, Antalya‘dan tüm dünyaya barış ve sevgi mesajları gönderiyor.

Şovun son bölümünde ise “Vatan ve Bayrak Aşkı” anlatılıyor. Türkiye Cumhuriyeti‘nin kuruluş öyküsünden yola çıkılarak, Mustafa Kemal Atatürk‘ün izinden vatan ve bayrak sevgisinin canlandırıldığı gösterinin en büyük sürprizi ise finalindeki nefes kesen akrobasi gösterisi oluyor.

Detaylar :

İl : Antalya

İlce : Serik

Mekan : Chapito

Mekan Adresi : Kadriye Mahallesi Atatürk Cad (The Land of Legends  Theme Park)  S15-1 / 07525 Kadriye

Başlangıç Saati : 31.05.2017 21: 30: 00

Bitiş Saati : 31.05.2017 23: 30: 00

Kategori : Anatolian Legends of Love

Tür : Sahne Sanatları

Ücretlimi? : Hayır

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle