Hoşgeldiniz  

Anaokulu öğrencileri konteyner boyadı

Semih Köken | 22 Kasım 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Anaokulu öğrencileri konteyner boyadı

KEMER Belediyesi tarafından başlatılan Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi kapsamında anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri konteynerlere çeşitli çizgi film karakterleri çizdi.

 

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül öncülüğünde başlatılan Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi’ne katılan Kemerliler, Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bahçesinde konteyner boyuyor. Boyanan konteynerler ise boya yapan kişilerin kendi mahallelerine gönderiliyor.

 

Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi’ne Göynük Ahu Aysal Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri de katıldı. Minik öğrenciler konteynerler üzerine çeşitli çizgi film karakterleri ve çeşitli doğa resimleri çizdi. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerin sertifikalarını Neşe Gül verdi.

 

Projeye katılan herkese teşekkür eden Neşe Gül, “Miniklerimize ve öğretmenlerine duyarlılıkları ve çevrenin korunmasına katkılarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Çevre bilincine siz de katkıda bulunmak istiyorsanız 814 11 00 numaralı telefonu arayarak isminizi yazdırabilirsiniz. Tertemiz çöp konteynerlerimiz ve bizler sizleri bekliyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle