Hoşgeldiniz  

Altıner: “6 maçımızda hakem hatası var”

Semih Köken | 26 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Altıner: “6 maçımızda hakem hatası var”

ANTALYASPOR Yönetim Kurulu üyesi Emin Altıner, “Sezon başından itibaren sustuk. Oynadığımız 8 maçın 6’sında hakem hataları yaşadık” dedi.

Emin Altıner, Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında sezonun başından itibaren yaşadıkları hakem hataları karşısında ‘Hakem de insandır hata yapabilir’ düşüncesiyle sustuklarını belirtti. Osmanlıspor, Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında hakem kararlarında hatalar olduğunu belirten Altıner, bazı pozisyonlardan örnekler verdi.

Pazar günü oynadıkları Beşiktaş maçında ilk yarının uzatma dakikalarında Charles’a yapılan sert müdahaleye rağmen hakemin devam kararı sonrası gol yediklerini öne süren Altıner, sessiz kalmalarının acizlik olarak algılanmamasını istedi.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in maçın hakemi Barış Şimşek’i eleştiren teknik direktörleri Rıza Çalımbay hakkında, “Bizim Rıza bunu hep yapıyor” sözlerine tepki gösteren Altıner, şunları söyledi:

ŞENOL GÜNEŞ’E AĞIR İTHAM

“Şenol Güneş, Türkiye’ye mal olmuş bir futbol adamı. Rıza Çalımbay’dan bahsederken (Rıza hocam) diye bahsetse daha etik olurdu. Rıza hocaya yapılanlardan ötürü geçen sene bir hakem, ertesi gün hakemliği bırakmış. Rıza hoca isyanı belirtmek için bu söylemlerde bulunmuş olabilir. Saha içinde kalmaya çalıştım ama sahanın dışına çıkarsak Şenol hocaya sormak lazım. Çok farklı galip geldiğiniz Aytemiz Alanyaspor maçı 4-1, Antalyaspor maçı 3-0 ve bu maçın hakemi Barış Şimşek. Bu hakem Trabzonlu ve sizin yakın dostunuz. Bu sizi vicdanen rahatsız etmiyor mu?”

Tolga YILDIRIM / ANTALYA, (DHA)-

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle