Hoşgeldiniz  

Altın Nota Beste Yarışması’nda ödül heyecanı

Semih Köken | 09 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Altın Nota Beste Yarışması’nda ödül heyecanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, bu yıl ikincisini düzenlediği Altın Nota Beste Yarışmasında ödül heyecanı yaşanıyor. Finale kalan 10 beste 11 Mart’ta gerçekleşecek törenle ödüllerine kavuşacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın Türk Sanat Müziği’ne yeni ve nitelikli eserler kazandırmak ve yeni bestekarlar yetiştirmek adına başlattığı 2’nci Altın Nota Beste Yarışması’nda kazananlar belli oluyor. Ödül töreni 11 Mart Cumartesi günü, saat 19.30’da AKM Aspendos Salonu’nda gerçekleştirilecek. Finale kalan 10 beste arasından seçilecek olan birinci esere 4 bin, ikinci esere 3 bin 500, üçüncü esere 3 bin lira verilecek. Kalan 7 eser ise mansiyon ödülü olarak 2’şer bin lira alacak.

ONURSAL JÜRİ BAŞKANI MENDERES TÜREL

2. Altın Nota Beste Yarışması Ödül Töreni Onursal Jüri Başkanlığı’nı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yapacak. Bu özel gecenin jürisi ise; Ali Şenozan, Bilge Özgen, Erdinç Çelikkol, Kutlu Payaslı, Mustafa Sağyaşar, Turhan Taşan, Tülay Arıcı, Şafaknur Yalçın, Mustafa Coşkun ve Aydemir Tuncer’den oluşuyor.

ONUR KONUĞU AMİR ATEŞ

Ödül töreninde finale kalan besteleri, İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı TSM İcra Heyeti icra edecek. Konuk sanatçı olarak Çiğdem Gürdal’ın katılacağı gecenin sunumunu ise TRT sunucusu Derya Kaya yapacak. Bu özel törende onur konuğu koltuğunu ise Saadettin Kaynak, Emin Ongan gibi unutulmaz bestekar ve sanatçıların öğrencisi olan, Türk Müziği’ne “Seni Ben Unutmak İstemedim ki, Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim, Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın” gibi ölümsüz eserler kazandıran Amir Ateş dolduracak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle