Hoşgeldiniz  

Altın Nar Pehlivan Güreşleri’nde Serhat Gökmen, finalde İsmail Erkal’ı yenerek başpehlivanlığı kazandı.

Semih Köken | 17 Eylül 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Altın Nar Pehlivan Güreşleri’nde Serhat Gökmen, finalde İsmail Erkal’ı yenerek başpehlivanlığı kazandı.

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Altın Nar Pehlivan Güreşleri’nde Serhat Gökmen, finalde İsmail Erkal’ı yenerek başpehlivanlığı kazandı.

13. Altın Nar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Serhat Gökmen

Kemer belediyesinin Geleneksel hale getirdiği Kemer 13. Altın Nar Yağlı Güreşleri Ahmet Erkal tesislerinde 400’e yakın güreşçinin katılımı ile sona ererken Başpehlivan Serhan Gökmen oldu.

Ahmet Erkal tesislerinde düzenlenen 13. Altın Nar Yağlı Güreşleri ilgi ile izlenirken bir çok boyda Kemerli güreşçiler derece yaptı. Büyük Orta Boyda Hüseyin Yellice Gürkan Balcı ile finalde karşı karşıya geldiler Hüseyin Yellice galip gelerek birinci oldu. Yine Küçük Orta Boyda Yusuf Minta Birinci oldu. Başaltında ise Şahin Bilici ile Furkan Durmuş Altun karşı karşıya geldi. Şahin Bilici galip gelerek Altın Kemer’in sahibi oldu. Baş Pehlivanlık Final maçında ise ile Serhan Gökmen ile Kemer Belediyesi Yağlı Güreşçisi İsmail Erkal final maçına çıktılar güreşin henüz 10. dakikasında kafa kafaya çarpışan her iki güreşçi de sakatlandı. İsmail Erkal sedye ile sahayı terk ederken Serhat Gökmen Galip ilan edildi ve 13. Altın Nar Yağlı Güreş Başpehlivanı oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur ve protokol üyeleri takdim etti.

Güreş ağalığını ise Gelirinin tamamının Emniyet Müdürlüğü Derneğine bağışlamak üzere İş adamı Bahri Çelebi Güreş ağası oldu. Kupasını ise Kemer MHP Eski İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz takdim etti.
Ayrıca Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Güreş Ağası olan Bahri Çelebi’ye bir altın Kemer takarak teşekkür etti.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 4 önemli Milli Bayramımıza değinerek 14. Altın Nar Yağlı Güreşlerini 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında yapacaklarının müjdesini de verdi.

Haber ve Foto, Reşat Aydoğdu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle