Hoşgeldiniz  

Altın Nar Festivali’ne muhteşem açılış

Semih Köken | 19 Haziran 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Altın Nar Festivali’ne muhteşem açılış

Kemer’de çifte bayram

Kemer Belediyesi’nin bu yıl 15’incisini düzenlediği Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nin açılışı; kortej ve ardından Gülşen konseri ile yapıldı.  Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, konsere katılarak festival coşkusuna ortak olan herkese teşekkür etti.

 

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen 15’inci Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nin açılışının bayramın üçüncü günü yapılmasıyla Kemer’de çifte bayram yaşandı. Festival kortejinde, otellerin ve eğlence merkezlerinin animasyon ekiplerinin tırlar üzerinde yaptığı gösteriler renkli görüntüler oluşturdu.  Kemer Belediyesi Enduro Motosiklet Takımı sporcuları da korteje eşlik etti.

GÜL AİLESİ HEMŞERİLERİNİ SELAMLADI

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, oğlu CHP Antalya Milletvekili Adayı İsmail Gül, kızları Lavin Gül, festival sunucusu Özlem Yıldız, illüzyonist Aref ile birlikte kortejde yer alarak halkı selamladı. Kortej geçişinin sonunda Kemer Saat Kulesi’nde ve Kemer İlçe Stadı’nda havai fişek gösterisi yapıldı. Açılış törenine; CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve yaklaşık 7 bin 500 Kemerli ile yerli ve yabancı turist katıldı.

“ÖRNEK BİR FESTİVAL DÜZENLİYORUZ”

Festivalin açılış konuşmasını yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bugün burada festivalimizin açılışına katılarak bizi onurlandıran ve mutluluğumuzu paylaşan değerli Kemerli hemşehrilerimize ve ilçemizde tatil yapan misafirlerimize yürekten teşekkür ediyorum. 1994 yılından bu yana hep haziran ayında Altın Nar Festivalimizi yapıyoruz. İlçemize gelen yerli turistlerin de festivalimizi rahat takip etmesi için etkinliklerimizi 3’üncü bayram günü başlatıyoruz. Ancak bu yıl Büyükşehir Belediyesi aynı gün bir konser düzenledi.  Buna rağmen burada 7 bin 500 hemşerimizi ve yerli turisti ağırlıyoruz. Türkiye’de bu kadar büyük çaplı festival artık yapılamıyor. Biz ise festivallerimizi ara vermeden ve her yıl daha da artan bir ilgiyle devam ettiriyoruz. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum. Ne mutlu Türküm diyene!” şeklinde konuştu.

 

GÜLŞEN’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Başkan Gül’ün konuşmasının ardından sahne alan ünlü popçu Gülşen, şarkıları kadar dansçılarıyla yaptığı gösteriyle de ilgi çekti. Kemer İlçe Stadı’nı dolduran 7 bin 500 kişi, Gülşen’in şarklarına ve danslarına eşlik etti. Konser sonunda Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, sanatçıya çiçek ve günün anısına bir teşekür plaketi sundu.

COŞKU HIZ KESMİYOR
15’inci Kemer Altın Nar Festivali, 2’üncü gününde saat 21.00’de pop müzik şarkıcısı Aleyna Tilki, saat 22.00’de Koray Avcı, konserleriyle devam edecek. Festivalin üçüncü gününde ise saat 20.30’da Ali Altay, saat 22.30’de Volkan Konak konserleri yer alacak.

  1. KEMER ALTIN NAR KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ PROGRAMI
  2. GÜN 18 HAZİRAN 2018 PAZARTESİ

21:00 ALEYNA TİLKİ

22:00 KORAY AVCI

 

  1. GÜN 19 HAZİRAN 2018 SALI

20:30 ALİ ALTAY

21:30 VOLKAN KONAK

Kapanış Havai fişek gösterisi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle