Hoşgeldiniz  

Altın Nar Festivali Ebru Gündeş’in Muhteşem Konseri İle Sona Erdi

Semih Köken | 30 Haziran 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Altın Nar Festivali Ebru Gündeş’in Muhteşem Konseri İle Sona Erdi

Antalya’nın Kemer ilçesinde bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nde Ebru Gündeş konseri ile sona erdi.
Sahneye Popçu Buray, ‘İstersen’,‘Sen Sevda mısın’ ve ‘Kimsenin Suçu Yok” gibi popüler şarkılarını seslendirdi. Saat 22.00’de sahne alan ve 2 saati aşkın bir süre sahnede kalan usta sanatçı Ebru Gündeş, festivalin final konserini gerçekleştirerek Kemerlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kapanış gecesi Kemerliler ve Kemer’e gelen turistler için bu yıl da dolu bir program yaşadıklarını söyleyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Tüm hemşerilerimiz ve yerli, yabancı turistleri festivalimize katıldıkları için teşekkür ederim. Birbirinden ünlü sanatçılarımızla Kemer’de çifte bayram yaşadık ve Kemerimize armağan olsun” Dedi .

Başkan Gül ve Eşi Neşe Gül Usta Sanatçı Ebru Gündeş’e Altın Nar ve bir demet çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

Programda korteje katılan turistlik işletme sahiplerine katılımlarından dolayı birer plaket takdim edilirken, Kortej’de Birinci olan 155 Cafe ve Beach’e ödüllerini Başkan Gül ve Eşi Neşe Gül Takdim etti. İkinci Ulusoy Tatil Köyü ve Limak Limra Otel olurken üçüncülüğü ise Qualista Beach oldu.

Program sonunda yaklaşık 10 dakika havi fişek gösterisi yapıldı.

HABER VE FOTO Reşat Aydoğdu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle