Hoşgeldiniz  

ALPERENYER YARDIMA KOŞUYOR

Semih Köken | 19 Haziran 2015 | Gündem A- A+

alperenler-hayir-islerine-kosuyor30d1b66c29b517cfd5b6Kemer İlçesi Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı, Ramazan dolayısıyla Kemer’de ihtiyaç sahipleri için kolileri hazırlamaya devam ediyor.

Levent YENİGÜN

Kemer İlçesi Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkan Nuri Embiyaoğlu önderliğinde Kemerli vatandaşların yapmış olduğu yardımları paketleyerek Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefliyor. Şu ana kadar 50 paket civarında kuru bakliyat, şeker, un, yağ ve bunlar gibi günlük ihtiyaçların bulunduğu malzemeler poşetlere konularak belirlenen ihtiyaç sahiplerinin kapı önlerine bırakılacak.

Kemer İlçesi Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkan Nuri Embiyaoğlu yaptığı açıklamada; “Kemer Alperen Ocakları olarak mübarek Ramazan ayı nedeniyle Kemer’de yoksul ailelerimiz için gücümüzün ve yüreğimizin yettiğince bir yardım kampanyası başlattık. Neticesinde de bu yardım kampanyası için bizlere ulaşarak destek veren ve verecek olan abilerimize, kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizde ocağımızdaki, genç kardeşlerimiz ile bu erzak ve kumanyalarımızı doğru bir şekilde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak ve mübarek Ramazan ayında yalnız olmadıklarını onlara hissettirmek için çalışacağız. Biz ocaklar olarak üzerimize düşen dostluk kardeşlik, varlığımızı ve ekmeğimizi paylaşıyoruz. Allah’ım bizlere güvenenlere mahcup ettirmesin. Elbette bu tür yardımlar güzeldir ve bu yardımlar Ramazanda daha özel ve anlamlıdır. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ hadisi şerifindeki gibi duyarsız olamazdık ve imkanlarımız dahilinde bizde bu mübarek ayda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Allah (c.c.) yaptığımız yardımlarda vesile olanlardan da, destek olanlardan da razı olsun. Yardımlarımızı kabul etsin” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle