Hoşgeldiniz  

Aleyna Tilki Kemer’de sahne aldı

SEMİH KÖKEN | 15 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Aleyna Tilki Kemer’de sahne aldı

Kemer Belediyesi’nden 14 Şubat hediyesi

 

 

Kemer Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Göynük Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediği Aleyna Tilki konseri yoğun ilgi gördü. Salonu dolduran binlerce Kemerli, şarkıları sanatçı ile birlikte söyledi.

Ünlü sanatçı Aleyna Tilki Kemerlileri coşturdu. Kemer Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği konser, Göynük Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kemer Belediyesi Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğinde yapılan konsere, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, ilçe kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri, muhtarlar ve ağırlığını gençlerin oluşturduğu binlerce Kemerli katıldı. Etkinliğe gelen tüm konuklara çiçek hediye edildi

“GENÇLERE VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan organizasyonun açılış konuşmasını yapan Başkan Mustafa Gül, “Geçen yıl yaptığımız Altın Nar Festivali’nde değerli sanatçımız Aleyna Tilki’yi siz değerli Kemerlilerle buluşturmuştuk. O zaman gençler “Başkanım, sanatçımızı 14 Şubat’ta yeniden Kemer’de görmek istiyoruz” dediler. Hemen ertesi gün gerekli görüşmeler yapıp 14 Şubat’ta değerli sanatçımızı siz seven ve sevilen gençlerle yeniden buluşturmak için hazırlıklara başladık. Gençlerimize verdiğimiz sözü tuttuk. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

“EĞİTİMİN VE TURİZMİN EMRİNDEYİZ”

Belediye olarak eğitim ve turizmin her zaman emrinde olduklarını anlatan Başkan Gül, Geleceğimiz olan ve Atatürk’ün izinde olan siz gençlerin, iyi yetişmesi için eğitime her zaman destek oluyoruz. Öğrencilerimizin okula ulaşımını sağlamak için servis araçları tahsis ediyoruz. Okulların eksikliklerini gideriyor, öğrencilerimizi başarısını teşvik etmek amacıyla bisiklet ve tablet hediye ediyoruz. İlçemizin tanıtımı ve turizmi içinde de yıl boyunca çalışıyoruz.  Geçen yıl Antalya’ya 13 milyon 600 bin turist geldi. Bu turistlerin 4 milyonunu Kemerimize getirdik. Türkiye’yi karış karış gezerek, il il ziyaretler yaparak ilçemizi tanıttık. Yerli turizmden aldığımız payı yüzde 5’ten yüzde 35’e çıkardık” dedi.

ŞARKILARI BİRLİKTE SÖYLEDİLER

Açılış töreninin ardından sahne alan ünlü sanatçı Aleyna Tilki, Göynük Atatürk Spor Salonu’nu dolduran Kemerlilere muhteşem bir konser verdi. Seyirciler, bazı şarkıları sanatçı ile birlikte söylerken cep telefonlarıyla bol bol görüntü aldılar. Konser sonunda Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Aleyna Tilki’ye çiçek ve teşekkür plaketi verdi. Aleyna Tilki de konukseverlikleri için Başkan Gül’e ve tüm Kemerlilere teşekkürlerini sundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle