Hoşgeldiniz  

Alanya’ya ‘En İyi Tatil Şehri’ ödülü

Semih Köken | 11 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Alanya’ya ‘En İyi Tatil Şehri’ ödülü

ANTALYA’nın Alanya İlçesi, Hollanda’nın ünlü tatil sitesi Reisgraag’ta yapılan oylamada ‘En İyi Tatil Şehirleri’ sıralamasında birinci oldu.
Geçen ay Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenen turizm fuarı kapsamında, ülkenin en büyük tatil sitesi Reisgraag tarafından yapılan ankette Alanya ‘En İyi Tatil Şehirleri’ kategorisinde birinci sırada yer aldı. İlçe tanıtımı için fuarda bulunan Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yönetimi, Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, ödülü aynı zamanda ALTAV Başkanı olan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teslim etti.
6 BİN KİŞİ OY KULLANDI
Ödülle ilgili açıklama yapan ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Bu ödül Alanya’nın ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın gurur kaynağı olmuştur. Ocak ayında Hollanda’nın Utrecht şehrinde düzenlenen turizm fuarında Alanya, En İyi Tatil Şehri Ödülü’ne layık görüldü. Bu tatil sitesi tamamen özgür, kimsenin baskısı altında kalmayan bir web sitesidir. Site, dünyanın çeşitli turizm destinasyonlarını gezen 6 bin kişi arasında bu puanlamayı yaptı ve ‘En İyi Tatil Şehri’ kategorisinde Alanya birinci sırada yer aldı. Ülke olarak başka kategorilerde ödül alanlar oldu fakat şehir olarak Alanya en iyi şehir, Paris de en popüler şehir seçildi” diye konuştu.
‘ALIŞILMIŞIN DIŞINA ÇIKMALIYIZ’
Ödülden dolayı mutlu olduklarını belirten ALTAV ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise şöyle dedi:
“Alanya halkına teşekkür ederim. Bundan sonra da mücadelemize devam edeceğiz. Bu yılki turizmle ilgili haberlerin umudumuzu kırmasına fırsat vermeden hedeflerimizi büyütmeye devam etmeliyiz. Ben de bir yerel yönetici olarak sizlerin yanında durup, EMITT, ITB Berlin gibi fuarlara katılıyorum. Gelecek hafta da İran’da düzenlenecek bir fuara katılacağım. Alışılmışın dışına çıkıp hedef büyütmeliyiz. Yeni destinasyonlar, yeni pazarlar oluşturmak zorundayız. Her zaman iddia ettiğim gibi Alanya dünyanın en güzel şehridir.”DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle