Hoşgeldiniz  

Alanya’da Lys ve Ygs Öncesi Öğrencilere Moral Söyleşisi

Semih Köken | 14 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Alanya’da Lys ve Ygs Öncesi Öğrencilere Moral Söyleşisi

Antalya’nın Alanya ilçesinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) girecek 12’nci sınıf öğrencilerine moral, motivasyon ve taktik sağlamak amacıyla söyleşi düzenlendi.

Alanya'da Lys ve Ygs Öncesi Öğrencilere Moral Söyleşisi, System.String[]
Antalya’nın  Alanya ilçesinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) girecek 12’nci sınıf öğrencilerine moral, motivasyon ve taktik sağlamak amacıyla söyleşi düzenlendi.

Hüseyin Girenes Fen Lisesi’nin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye  Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, okul müdürleri, öğretmenler ile YGS ve LYS sınavlarına girecek 12’nci sınıf öğrencileri katıldı.

Söyleşide  Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, öğrencilerin sınav sistemi, YGS ve LYS’ ye yönelik sorularını cevaplandırdı. Kapılarının her zaman açık olduğunu söyleyen Müdür Er, sınavlarda öğrencilere başarılar diledi.

“Bizler, sizlerin başarılarıyla iftihar edeceğiz”

Öğrencilerden beklentilerinin çok yüksek olduğunu, onlara çok güvendiğini kaydeden Müdür Er,” Sizler bizim geleceğimizsiniz, bu ülkenin zeki, çalışkan ve de başarılı insanlara ihtiyacımız var. Hepiniz inanıyorum ki çok iyi yerlere gelecek ve aydınlık bir geleceğin inşasında önemli görevler alacaksınız. Bizler de sizlerin başarılarıyla iftihar edeceğiz” dedi.

“Sizlerden tek isteğimiz vatana, millete hayırlı bireyler olmanızdır”

Alanya’dan başarılı bilim insanlarının çıkması bizim için çok önemli olduğunu söyleyen Er,” Her türlü sorununuzda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizlerden tek isteğimiz gittiğiniz yerlerde  Alanya‘mızın, okulumuzun adına yaraşır insanlar ve vatana, millete hayırlı bireyler olmanızdır” diye konuştu.

“Başarılı bir okul olma yolunda emin adımlarla yürüyor”

Hüseyin Girenes Fen Lisesi’nin başarılarıyla gururlandığını sözlerine ekleyen Er,” Başarı bir ekip işidir. Birlik ve beraberlik içinde özveriyle çalışılırsa başarı kendiliğinden gelecektir. Görüyorum ki Hüseyin Girenes Fen Lisesi çıtayı her yıl daha da yukarılara çekiyor. Bunun tesadüfi olmadığını, ciddi ve özenli bir çalışmanın ürünü olduğunu biliyorum. Okul olarak  Alanya‘mızı başarıyla temsil etmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Okulun sadece  Antalya‘da değil  Türkiye‘de adı anılan başarılı bir okul olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Herkes tarafından tercih edilen okulun başarı çıtasını sürekli yukarıya çeken okul idaresine, öğretmenlerine ve tüm çalışanlarına ve her zaman okulun yanında olan okul hayırseveri Hüseyin Girenes’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle