Hoşgeldiniz  

AKSU İLÇESİNDE İŞYERİNDEN HIRSIZLIK SUÇUNDAN YAKALANAN 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Semih Köken | 28 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yapılan öz verili çalışmalar neticesinde, Pınarlı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren telefon alım satımı yapan işyerinden 1 adet çalıntı cep telefonu elde edilmiş, bahse konu telefonu M.D.M isimli şahsın kimlik fotokopisi vermek suretiyle sattığı tespit edilmiştir. M.D.M isimli şahıs ile birlikte hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli M.K da yapılan çalışmalar neticesinde ekiplerimizce yakalanmıştır.

 

Şüpheli şahısların çalmış oldukları cep telefonlarını telefon alım satım işi ile uğraşan R.A., N.O., M.B.Y. isimli şahıslara sattıkları tespit edilmiş, hırsızlık malı satın alan şahıslardan 3 adet cep telefonu elde edilerek muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli M.K.’nın yer göstermesi ile iş yerinden çalmış oldukları malzemeler Güzelyurt Mahallesinde faaliyet gösteren oto yıkamacının arkasında bulunan boş araziden elde edilerek muhafaza altına alındı.Muhafaza altına alınan, 19 adet değişik markalarda cep telefonu, 1 adet dijital fotoğraf makinası, 2 adet tablet PC, 4 adet flash Disk, 3 adet mikro CD kart, 1 adet tablet klavyesi, 1 adet Transmitter, tornavida takımı, çeşitli marka ve modellerde şarj aletleri, adaptörler, kablolar ve bataryalar müştekilerine teslim edildi.

Şüphelilerden M.K. isimli şahıs uyuşturucu madde kullandığını ifade etmesi üzerine hakkında ayrıca uyuşturucu madde kullanmak suçundan tahkikat evrakı düzenlenmiş, hırsızlık malı satın alan 3 şüpheli hakkında da adli işlem yapılmıştır.

İşyerinden hırsızlık suçundan yakalanan 2 şüpheli haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.Hırsızlık malı satın alan şahıslar ve halkın huzur ve güvenliğini sağlamak, haksız kazanç elde etme girişimlerini engellemek için Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar etkin ve kararlı bir şekilde sürdürülecektir.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle