Hoşgeldiniz  

AK PARTİDEN ŞOK İSTİFA

Semih Köken | 24 Temmuz 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

AK PARTİDEN ŞOK İSTİFA

AK PARTİKEMER İLÇE BAŞKANI HALİT ÇİLENGİR İSTİFA ETTİ

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’nın tüm il ve ilçe teşkilatlarının yeniden yapılandırılacağını belirtmesi ve teşkilatlarda ki mental yorgunluğun giderilmesi amacıyla en küçük teşkilatlardan ,  en büyük teşkilatlara kadar değişimin yapılacağını açıklandı. Bu açıklamanın ardından tüm ülkede olduğu gibi Antalya Ak Parti İl ve İlçe yönetimlerinde büyük bir hareketlilik yaşanmaya başladı.

İl ve İlçelerde yapılacak kongre öncesi delege yazılımı her ilçede olduğu gibi Kemer’de de sorun teşkil etti.2014 yerel seçimlerde Kemer Ak Partiye ihanet eden isimlerin delege yapılması FETO dan yargılanan bir meclis üyesinin delege seçmen başkanı yapılması büyük tepki çekmişti.

Bugün sabah saatlerinde Kemer Ak Parti İlçe Başkanı Halit ÇİLİNGİR ve Yönetim Kurulu Üyeleri gazete bürolarına faks çekerek basın açıklaması yaptılar.

17 aydır başarılı bir şekilde İlçe Başkanlığı yapan Halit ÇİLENGİR, istifasında ‘Bu süreçte destek veren vermeyen bütün partililerime ve Kemer halkına teşekkür ediyorum. Ayrıca Antalya İl Yönetimine ve Genel Merkezimize göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum.’dedi.

Halit Çilingir’in istifası Ak Partiye gönül verenleri üzerken, Ak Parti üzerinden ihanet siyaseti yapanları da sevindirdi.

ANTALYA İL BAŞKANLIĞININ YAPTIĞI DELEGE LİSTELERİ İÇİN YAPTIĞI BASIK İLE HABERİMİZİ YARIN GAZETEMİZDE OKUYABİLİRSİNİZ

İŞTE ÇİLENGİR’İN BASIN AÇIKLAMASI

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle