Hoşgeldiniz  

AKP Serik’te seçim

SEMİH KÖKEN | 27 Eylül 2020 | Gündem A- A+

AKP Serik İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresi sonucunda mevcut başkan Hasan Yıldırım yeniden seçildi.

AKP Serik'te seçim

 AKP  Serik İlçe Teşkilatı’nın 7. olağan kongresi Serik DSİ Park’ta yapıldı. Mevcut başkan Hasan Yıldırım ve ekibinin tek listeyle katıldığı kongreye AKP  Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AKP  MKYK Üyesi Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AKP  İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AKP  MKYK Üyesi Gökcen Özdoğan Enç, AKP Antalya milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Tuba Vural Çokal, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, belediye başkanları, ilçe başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK başkanları, partililer ve delegeler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında kongrenin açılış konuşmasını AKP  Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım yaptı. Yıldırım, “Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sözleri ve kararlılığı ile milletimizin iradesi doğrultusunda 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’mizin bir parçası, bir neferi olmanın haklı gururuyla sizleri selamlıyorum. Onay vermeniz halinde partimizi daha yukarılara taşımak için hep beraber çalışacağız” dedi

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, milletvekilleri ve İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın konuşmalarından sonra son olarak kürsüye AKP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir geldi. AKP ‘nin ideallerine, hayallerine yaslanmış bir ekip olduğunu söyleyen Erkan Kandemir, “Bu ülkede çok şey başardık ve kendi yolumuzu kendimiz inşa ettik. Yürüdüğünüz yol çok konforlu ise kaybolmuşsunuz demektir biz buna inanıyoruz. AK Parti dün, ‘Şu yoldan yürüyeceksiniz’ diye tarif edilen bu ülkeye ‘Hayır gerekirse kendi yolumuzu kendimiz çizeriz ve kendimize yeni yollar açarız’ diyen bir siyasal harekettir. İşte bunun için ‘iman varsa imkan da vardır’ diyor Cumhurbaşkanımız. Onun için biz inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bulundukları makam ve mevkilere emanet gözüyle bakan insanlar olduklarını, bunu da Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğrendiklerini anlatan Erkan Kandemir, şöyle devam etti:

“Milletine asla yalan söylememiş, milletin aleyhine olacak hiçbir meselenin içinde olmamış bir liderin arkasında siyaset yapıyoruz. İki gün önce Birleşmiş Milletler kürsüsünden tüm dünyaya bir kere daha hiçbir dengeye yaslanmadan, ‘Hakkın, hukukun yanında duracağız’ diye haykıran ‘bütün insanlar eşittir’ diyerek, gücün güçlünün yanında değil hakkın haklının yanında duran liderlik nasıl olurmuş onun manifestosunu ilan eden liderin arkasında siyaset yapmak bir ağırlık yükler omuzlarımıza. Haktan yana taraf olan hukukun ardından giden daha adil bir dünya özlemiyle yeryüzündeki vesayete kafa tutan bu kadroları hayırla yad edilecekler bir gün kuşkusuz. Yeni bir siyaset dili inşa ediyoruz, sıradan bir siyasi mücadele yaptığımızı asla düşünmeyelim. Biliyoruz kötülükleri yok edemeyiz ama iyilikleri çoğaltabiliriz onun için el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz. Birbirimize sahip çıkacağız, ülkemize sahip çıkacağız, tarihin bu en keskin dönemecinde omuzlarımıza bırakılmış bu sorumluluğun gereğini yapıp Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında aslanlar gibi mücadele edeceğiz.”

Konuşmalardan sonra ise seçime geçildi. Yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Hasan Yıldırım yeniden seçildi. 30 yönetim kurulu üyesi ve 31 il delegesi de belirlendi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle