Hoşgeldiniz  

Akdeniz’in en güzeli Heylem

Semih Köken | 31 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Akdeniz’in en güzeli Heylem

ANTALYA’da bu yıl 18’incisi düzenlenen Miss Mediterranean 2017’nin kraliçesi, Kütahya’dan yarışmaya katılan Heylem Yüksel oldu.

ANTALYA'DA BU YIL 18'INCISI DUZENLENEN MISS MEDITERRANEAN 2017'NIN KRALICESI, KUTAHYA'DAN YARISMAYA KATILAN HEYLEM YUKSEL OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

AY-ÇA Estetik ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen Miss Mediterranean 2017’nin finali, Ramada Plaza Antalya’da yapıldı. 15 gün süren kampın ardından podyuma çıkan 12 finalist, sahnede yaptıkları koreografi ve danslarla büyük beğeni topladı. Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Cansel Çevikol Tuncer’in başkanlığını yaptığı jüride, manken Tuğçe Aral da yer aldı. Tuğçe Aral, yeni çıkardığı single albümüyle gecede mini bir konser verdi. Volkan Saygıner ve Vuslat Ekici’nin sunduğu final gecesine, ‘O Ses Türkiye’ finalisti Aida şarkılarıyla renk kattı. Gecede Salsa Dünya şampiyonu Reşat Bolgün ve Salsa Türkiye şampiyonu Eda Nur Yön dans şovlarıyla alkış topladı.

 

Gecenin kraliçesi, yarışmaya Kütahya’dan katılan Heylem Yüksel oldu. İkinci Selinay Devrik, üçüncü ise Zayde Öztürk oldu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle