Hoşgeldiniz  

AK Parti’de kan değişimi

SEMİH KÖKEN | 28 Kasım 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

AK Parti’de kan değişimi

AK Parti’de ilçe başkanları ataması yapıldı. Antalya’nın Serik ilçesinde Yıldırım, Demre’de Koparıcı ve Burdur Bucak’ta Oğuz dönemi başladı

AK Parti’de kan değişimi
AK Parti’de Antalya’nın Serik ve Demre ilçeleri ile Burdur’un Bucak ilçelerinde başkanlık atamaları tamamlandı. Serik ilçesinde Hasan Yıldırım, Demre ilçesinde Mehmet Koparıcı ve Bucak ilçesinde de Mustafa Oğuz görevlendirildi. Yeni ilçe başkanları görev tebliğini Ankara’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in elinden aldı.

TAPU MÜJDESİYLE DÖNDÜ
Mustafa Oğuz’u ilk tebrik edenler Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik ile Belediye Başkanı Emrullah Ünal oldu. Serik ve Demre’nin yeni başkanlarına ise Ankara’da AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş da eşlik etti. Taş daha sonra AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Köse, Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la bir araya geldi. Bu zirveden müjdeyle dönen Taş, “Döşemealtı Kömürcüler Mahallesi ve Aksu Atatürk Mahallesi mülkiyet ile tapu sorunları çözüme kavuştu” açıklaması yaptı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle