Hoşgeldiniz  

AK Parti Tek Liste İsmail Selami Minta İlçe Başkanı

Semih Köken | 25 Kasım 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

AK Parti Tek Liste İsmail Selami Minta İlçe Başkanı

HABER FOTO :REŞAD AYDOĞDU  – DHA- AA

AK Parti Kemer İlçe kongresi Dışişleri Bakanı Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla yapıldı.

Grand Haber Otel salonunda düzenlenen kongreye katılım oldukça yoğun oldu. Kongreye Dışişleri Bakını Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanı sıra Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan, İbrahim Aydın, Atay Uslu, AK Parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tek Liste olarak sandığa giden AK Parti, İsmail Selami Minta başkalığındaki yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ise Bülent Güllü, Çetin Çakallıoğlu, Fevzi Taş, Serdar Bıldırcın, Durmuş Can, Emrah Küymen, Mesut Şatana, Ergün Nizam, Semih Özdemir, Süreyya Kaya, Şehmus Karakoç, Hatice Yeğin, İsa Biçer, Mehmet Kaya olarak belirlendi.

İl Delege Asil listesine Kemer İlçe Başkanı İsmail. S. Minta’nın yanı sıra Kemer ve Beldelerinde görev yapan belediye Başkanları, Hasan Şeker, Okan Akman, Azmi Şirinler, Hasan Kal, Eski İlçe Başkanları Zafer Yaman ve Ferruh Derin, Parti Üyeleri; Özgür Kurga, Turhan Anatürk, Esat Adaletli, İsmail Tunç ve İsmail Çalık il delege listesinde yerlerini aldılar. Salonun bazı kesimlerinin boş olması gözlerden kaçmadı.

https://photos.app.goo.gl/aiZK0ilvZSBOkkZ43

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle