Hoşgeldiniz  

AK Parti Göynük İrtibat Bürosu Açıldı

Semih Köken | 10 Şubat 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

AK Parti Göynük İrtibat Bürosu Açıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Göynük İrtibat Ofisi Cumartesi günü saat 13.00 düzenlenen bir törenle hizmete girdi.

Katılımın az olduğu açılışa Asat ve Büyükşehirin elamanlarının hepsinin katıldığı gözden kaçmazken  AK Partiye önceki dönemlerde canla başla çalışanların olmadığı gözüktü.

Törene, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İl yöneticileri, il kadın kolları başkanı, ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Tören saygı duruşu istiklal marşımızın okunması başlarken açılış konuşmasını yapan Kemer AK Parti İlçe Başkanı İ. Selami Minta; Göynük İrtibat Büromuzun açılışına hoş geldiniz. Yaklaşık 5 aydır Kemer’imizin öncelikli sorunlarını çözümü için mücadele ediyoruz. Bunun büyük bir kısmını çözdük, bir kısmını çözüm noktasına getirdik. Sizler de görüyorsunuz Kemer’in sorunları oldukça çok. Kemer’e yapılması gereken çok büyük hizmetler olduğunun altını çizen Minta; biz göreve gelir gelmez öncelik sırasına göre bu sorunlara başladık. Esasen Kemer için çok büyük hayallerimiz var. Sizlerle el ele gönül gönül’e verip bu hayalleri bir bir gerçekleştireceğiz. Tabi bunu her zaman söylüyorum; bizim genel idare ile Büyükşehir belediyemizle çözeceğimiz oran yüzde 30, yerel olarak çözmemiz gereken rakam %70 dir. Bunu da mevcutta olamayacağı için inşallah 2019 seçimlerinde sizlerle beraber yerel belediyeyi AK partili yaparak Kemer’imizin sorunu yüzde yüz çözüp cennet gibi bir Kemer yapacağız. Çıralı yolunu, Liman caddesi ve yayla yollarına değinen Minta sorunları değerli Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel’in yardımı ile çözüldüğünü söyledi.

Açılışa Yusuf Üras damgasına vurdu. En ön sıraya oturan  2014 yerel seçimlerinde  şimdiki ilçe Başkanı İsmail Minta nın muhalefetine rağmen 8 bin oy alan Ürasa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Açılışa katılan herkese de teşekkür eden Minta; Vekilimiz Sayın Gökçen Özdoğan Enç, İl yöneticilerimiz, il kadın kolları başkanımız ve tüm teşkilatımız ile birlikte Ak Parti Göynük İrtibat Ofisimizi açtık ve Göynüklü hemşerilerimize emanet ediyoruz. Katılan tüm dostlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Partimize ve Kemerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Dedi
Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç yaptığı konuşmada herkese teşekkür ederken İrtibat Bürolarının Göynük mahallesi ile sınırlı kalmayacağını, Tekirova, Çamyuva ve de Beldibinde açacağız. Bu irtibat bürolarının partili veya partili olmayan herkese açık olduğunu söyledi. Kemer’in sorunlarını uzun uzun anlatmayacağım. Yerelle sıkıntıları sizler yaşıyorsunuz ve bizler de bunu biliyoruz. Kemer’de 2-3 yıldır çok mesai harcayan bir arkadaşınızım diye sözlerine devam eden Enç; Bizim gündemimizde yerelin yapamadıklarını konuşmuyoruz. Biz AK parti olarak neler yapabiliriz. 2019 seçimlerinde partimize desteğinizi vereceğinizi biliyorum. Kemer’e yaptıkları yatırımları tek tek sıralayan Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç Kemer’e her şeyin en güzeli yakışır. Kemer ve diğer ilçelere doğalgaz getireceklerinin müjdesini veren Enç bayanlardan büyük alkış aldı. Türkiye Cumhuriyeti olarak birinci önceliğimiz Ulusal güvenliktir. Ulusal güvenliğimiz olmazsa yaptığımız yatırımlarımızın bir anlamı yoktur. Dedi
Konuşmaların ardından Göynük İrtibat Bürosunun açılış kurdelesini Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta partililer birlikte keserek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle