Hoşgeldiniz  

Ak Parti Antalya Milletvekili Köse: Demokrasinin beşiği Türkiye’dir

Semih Köken | 01 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Ak Parti Antalya Milletvekili Köse: Demokrasinin beşiği Türkiye’dir

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Demre, Finike, Kumluca ve Serik ilçelerinde vatandaşlarla birlikte, sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbeti tuttu.

 

FETÖ/PDY’nin darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlayan demokrasi nöbeti sürüyor. Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Demre, Finike, Kumluca ve Serik ilçelerinde düzenlenen demokrasi nöbetlerine katıldı. Halkın meydanlarda demokrasiye sahip çıktığını belirten Mustafa Köse, “Buradaki bu duruşunuz o kadar önemli ki! Siz bu duruşunuzla, halkın iradesinin, halkın gücünün üstünde hiçbir güç olmadığını gösterdiniz. Halkın gücünün, tankı, uçağın, silahın gücünden üstün olduğunu ortaya koydunuz” dedi.

DEMOKRASİ KAHRAMANISINIZ

Vatandaşlarımızın 15 Temmuz’da demokrasiye sahip çıktığını ifade eden Köse, “35 uçak, 37 helikopter, 216 tankla vatandaşımızın üzerine gittiler. Halkımız, demokrasiye nasıl sahip çıktığını o gece ve sonrasında geçen 16 günde gösterdi. Demokrasinin beşiği İngiltere’dir, Fransa’dır diyorlar. Demokrasinin beşiği Türkiye’dir. Demokrasi kahramanı da Türk milletidir” diye konuştu.

“BUNLAR CANİ”

Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın; Gündüz geceye muhtaç, bana da sen lazımsın’ sözlerini hatırlatan Köse, “Allah düşmanın bile şereflisini nasip etsin. Kendi evlatlarına, kendi vatandaşlarına bomba atan, kurşun sıkan böyle alçak düşmanı nasip etmesin. Bunlar tanklarla insanlarımızın üzerinden geçtiler. Elinde Türk bayrağı bulunan ve tek derdi demokrasi olan vatandaşlarımıza kurşun sıktılar, bomba attılar. Böyle bir canilik olabilir mi?” dedi.

EMANETE SAHİP ÇIKTINIZ

Daha yapılacak çok iş olduğunu vurgulayan Köse, bir ve beraber olarak, daha güçlü bir Türkiye için çalışmak gerektiğini söyledi. “Tüm dünyaya vatan sevgimizi gösterdik” diyen Köse, “Biz, malımızı veririz, kanımızı veririz, canımızı veririz ama vatanımızı asla vermeyiz. Biz aleme nizam vermiş bir milletin evlatlarıyız. Atalarımızın kanlarını dökerek bize emanet ettiği bu toprakları üç beş çapulcuya, üç beş şerefsize bırakmayacağımızı tüm dünyaya gösterdik” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle