Hoşgeldiniz  

Ailesine kızıp evden kaçan çocuk 29 saat sonra döndü

Semih Köken | 06 Şubat 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Ailesine kızıp evden kaçan çocuk 29 saat sonra döndü

Kemer İlçesi’nde ailesiyle tartıştıktan sonra evlerinin yakınındaki ormanlık alana giren ve kaybolduğu sanılarak 70 kişilik bir ekibin aradığı 14 yaşındaki Mustafa Şevik, yaklaşık 29 saat sonra evine döndü.

Kemer İlçesi Beycik Mahallesi’nde oturan Mustafa Şevik, önceki gün saat 14.00 sıralarında ailesiyle tartışarak evden ayrıldı. Mustafa Şevik’in eve dönmemesi üzerine ailesi aynı gün saat 17.00 sıralarında durumu jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli 70 kişilik ekiple vatandaşlar ve ailesi arama çalışması başlattı.

Yakınlarının ifadeleri doğrultusunda Beycik Mahallesi’ndeki ormanlık alanda aramalarını yoğunlaştıran ekipler, bölgedeki boş evleri de tek tek kontrol etti. Dün de devam eden çalışmalara Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri de arama kurtarma köpeği ‘Calisto’ ile destek verdi. Polis ekipleri ‘Calisto’ya, Mustafa Şevik’in elbiselerini koklatarak ormanlık alanda arama yaptı. Arama kurtarma çalışmalarına katılan Mustafa Şevik’in annesi, jandarma aracından megafonla “Mustafa, oğlum hadi çık ortaya, gel artık evine” diye seslendi.

Arama çalışmaları sürerken Mustafa Şevik’in dün saat 19.00 sıralarında evine döndüğü belirtildi. Mustafa Şevik, jandarmadaki ifadesinde evine uzak olmayan ormanlık arazide ateş yakarak ısındığını söyledi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle