Hoşgeldiniz  

AİLE İSKENDERUN’A YOLA ÇIKTI

Semih Köken | 24 Haziran 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

AİLE İSKENDERUN’A YOLA ÇIKTI
Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ne bağlı Aktütün bölgesinde şehit olan sözleşmeli er İsmet Sevinç’in annesi Meryem Sevinç ve babası Mustafa Sevinç, Kemer Devlet Hastanesi’nden ayrılıp İskenderun’a gitmek üzere yola çıktı. Fenalaştığı için hastanede tedavi edilen Meryem Sevinç, tekerlekli sandalyeyle hastaneden çıktı. Bir kadın astsubayın eşlik ettiği Meryem Sevinç, ambulansa bindirildi.Baba Mustafa Sevinç ise başka bir araca bindirildi. Aile daha sonra İskenderun’a gitmek üzere Antalya Havalimanı’na doğru yola çıktı.

HAKKARI'NIN SEMDINLI ILCESI'NE BAGLI AKTUTUN BOLGESINDE SEHIT OLAN SOZLESMELI ER ISMET SEVINC'IN ANNESI MERYEM SEVINC VE BABASI MUSTAFA SEVINC (ORTADA) , KEMER DEVLET HASTANESI'NDEN AYRILIP ISKENDERUN'A GITMEK UZERE YOLA CIKTI.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)

HAKKARI'NIN SEMDINLI ILCESI'NE BAGLI AKTUTUN BOLGESINDE SEHIT OLAN SOZLESMELI ER ISMET SEVINC'IN ANNESI MERYEM SEVINC (TEKERLEKLI SANDALYEDE) VE BABASI MUSTAFA SEVINC, KEMER DEVLET HASTANESI'NDEN AYRILIP ISKENDERUN'A GITMEK UZERE YOLA CIKTI.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)

HAKKARI'NIN SEMDINLI ILCESI'NE BAGLI AKTUTUN BOLGESINDE SEHIT OLAN SOZLESMELI ER ISMET SEVINC'IN ANNESI MERYEM SEVINC VE BABASI MUSTAFA SEVINC, KEMER DEVLET HASTANESI'NDEN AYRILIP ISKENDERUN'A GITMEK UZERE YOLA CIKTI. KEMER KAYMAKAMI MUSTAFA CIHAD FESLIHAN BABAYA BASSAGLIGI DILEDI.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)

HAKKARI'NIN SEMDINLI ILCESI'NE BAGLI AKTUTUN BOLGESINDE SEHIT OLAN SOZLESMELI ER ISMET SEVINC'IN ANNESI MERYEM SEVINC VE BABASI MUSTAFA SEVINC, KEMER DEVLET HASTANESI'NDEN AYRILIP ISKENDERUN'A GITMEK UZERE YOLA CIKTI.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle