Hoşgeldiniz  

Ah be dedem senin çaban yeter…

Semih Köken | 23 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Ah be dedem senin çaban yeter…

Kemer ‘de yerleşim yerlerinin hemen yanında çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan erken müdahaleyle büyümeden söndürüldü.

rslanbucak Mahallesi’nde, Kemer Belediyesi Hizmet Birimi yanındaki ormanlık alandaki yangın, saat 13.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen ve çöplüğe sıçrayan yangına, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi araçları, Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 1 helikopter ve arazözlerle müdahale edildi. Vatandaşlar da hortumlarla su sıkarak söndürme çalışmalarına destek verdi. Yangın nedeniyle bir ev ve belediyeye ait hizmet birimi, tedbir amaçlı boşaltıldı. Ekiplerin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucu kontrol altına alınarak söndürülen yangında, 5 dönüm alan zarar gördü.

Tahliye edilen evin sahibi Fatma Çalık, yangının çıkış nedenini ve nasıl çıktığını bilmediğini söyledi. Namaz kıldığı sırada yangını fark ettiğini, okuma yazma bilmediği için bir yere telefon edemediğini belirten Çalık, çevredekilerin haber vermesiyle ekiplerin yangına hızla müdahale ettiği ifade etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle