Hoşgeldiniz  

AĞVA DERESİNE DÜŞEN 20 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU KAYBOLDU

SEMİH KÖKEN | 24 Ocak 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

AĞVA DERESİNE DÜŞEN 20 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU KAYBOLDU

Kemer İlçesi’nde öğlen saatlerinde etkili olan hortum hayatı felç etti

Vatandaşlar park halindeki bir aracın fırtınanın etkisiyle dereye sürüklendiğini ve içerisinde bulunan bir kadın ise vatandaşlar tarafından kurtarıldığını söyledi.20 yaşındaki kı çocuğunun Ağva deresine düştüğü arama çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi

GATAB EMEKLİSİ AHMET  ACAR IN KIZI BUSE ACAR ARANIYOR

“20 YAŞINDAKİ KIZINIZ KAYIP, ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Antalya’da geçen haftadan beri devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle devletin tüm birimlerinin teyakkuzda olduğunu belirten Antalya Valisi Münir Karaloğlu yaptığı açıklamada, “1 ölü, 11 yaralımız var, birinin durumu ciddi. Bir kız çocuğumuz Kemer‘de Kuzderesi’nde kayboldu, arama çalışmalarımız sürüyor. Kızımız annesiyle arabadaymış. Aracı hortum dereye atıyor. Annesi kurtuluyor, üniversite öğrencisi 20 yaşlarında kızımız kayıp, arama çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

VALİ KARALOĞLU, HASTANEDEKİ YARALILARI ZİYARET ETTİ

Şiddetli yağışın etkilediği Antalya merkezi ve özellikle KumlucaFinike, Kemer ilçelerinde ilkyardım ve hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini belirten Karaloğlu, Kemer Devlet Hastanesi‘ndeki yaralıları ziyaret ederek, sahadaki çalışmaları denetledi.

Dün geceden beri, bölgede etkili olan yağış ve hortum, seralar, tarım arazileri, araçlar ile bazı binalara zarar vermişti.

blob:https://www.haberler.com/9b6d25e2-3f00-48e1-b731-060f41f37846

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle