Hoşgeldiniz  

AGORA ANTALYA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE HAFTASONU EĞLENCELERİ ÇOCUKLARI BEKLİYOR!

Semih Köken | 15 Şubat 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

AGORA ANTALYA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE HAFTASONU EĞLENCELERİ ÇOCUKLARI BEKLİYOR!

Hafta sonunda tatilin tadını Agora Alışveriş Merkezi’nde çıkartacak olan çocuklar sömestr sonrasında başlayan ve yoğun geçen eğitim döneminin yorgunluğuna ufak bir ara veriyor. 10 Şubat Cumartesi günü başlayan Deniz Kızı Ariel Tiyatrosu, hafta sonu tatilinin ilk etkinliğiydi. Agora Antalya Alışveriş Merkezi’nde şubat ayının her cumartesi ve pazar günü devam edecek olan tiyatro ve etkinlikler, çocuklara eğlence ve keyfi bir arada yaşatıyor.

“Hansel ve Gratel” Tiyatro Etkinliğinde Çocuklar Tiyatroya Doyacaklar!

17 – 18 Şubat tarihleri arasında “Hansel ve Gratel” tiyatro etkinliği Agora Antalya Alışveriş Merkezi’nde olacak. -1. kat etkinlik alanında çocuklar saat 14.00 – 16.00 arasında sahne alacak Hansel ve Gratel tiyatro oyunu ile çocuklar bu hafta sonu tiyatroya doyacak ve atölye çalışmaları ile yüz boyama, el becerileri, eşleştirme oyunu ile hem eğlenip hem öğrenecekler.

24 – 25 Şubat tarihlerinde ise çocukların her zaman beğenisini toplayan klasikleşmiş çocuk tiyatrosu olan Kırmızı Başlıklı Kız tiyatro oyunu ve atölye çalışmaları Agora Antalya Alışveriş Merkezi’nde olacak.

Agora Sinemaları ve Agora Eğlence Merkezi Hafta Sonlarında Çocukları Bekliyor!

Hafta sonu tatili boyunca Agora Sinemaları’nda birbirinden güzel filmler öğrencileri bekliyor. Ayrıca, Agora Eğlence Merkezi’ndeki birbirinden eğlenceli oyuncaklar ile çocuklar keyifli saatler geçirerek, hafta sonu tatillerini karnaval tadında geçirecekler. Agora Eğlence Merkezi’ndeki avantajlı kampanyalar ile tüm çocuklar eğlenceye doyacak. “1 Oyun 1 Kredi” kampanyası ve “Önce Oyun Sonra Sinema” kampanyası ile çocuklar keyifli bir hafta sonu tatili geçirecekler.

Agora Alışveriş Merkezi’nde Doğum Günü Partileri Devam Ediyor!

Agora Alışveriş Merkezi 23 Şubat Cuma günü saat 17.00-18.30 arasında 4-12 yaş aralığındaki şubat ayı doğumlu minik ziyaretçilerini Agora Doğum Günü Partisi’ne davet ederek eğlence dolu bir gün geçirmelerini sağlayacak. Minikler, kendilerine özel hazırlanan masanın etrafında kutlamaya katılacak ve bunun yanında meyve suyu ikramı, sürpriz hediyeler, yüz boyama-sosis balon etkinlikleri, mini disko, rengârenk balonlar ve eğlenceli yarışmalar ile bu özel günlerini kutlayıp birbirinden güzel sürprizlerle eğlenceye doyacaklar. Agora Doğum Günü Partisi’ne kayıt yaptırmak isteyen aileler, çocuklarının kimlikleri ile birlikte Agora Alışveriş Merkezi danışma noktasından ücretsiz olarak kayıt yaptırabilirler. Agora Alışveriş Merkezi, en değerli ziyaretçileri minikler için birbirinden eğlenceli etkinlikler sunmaya devam edecek.

17 Şubat’ta Müziğin Kalbi Agora Antalya Alışveriş Merkezi’nde Atacak!

Magazin gündeminde sıklıkla yer alan pop müziğin sevilen ismi Sinan Akçıl, 17 Şubat Cumartesi günü saat 18.00’de Agora Antalya Alışveriş Merkezi’nde sahne alacak ve Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı aşk şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyecek. Agora Antalya Alışveriş Merkezi -1. Kat etkinlik alanında gerçekleşecek konserde, sevgililer gününe özel birbirinden güzel aşk şarkılarını seslendirecek olan ünlü sanatçı, konser sonrası imza günü etkinliği ile sevenleri ile sohbet edecek ve hatıra fotoğrafı çektirecek

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle