Hoşgeldiniz  

AGC Başkanı Yeni, güven tazeledi

Semih Köken | 17 Ekim 2015 | Antalya Haber, Gündem, Siyaset, Yaşam A- A+

fft256_mf11557743 fft256_mf11557731 fft256_mf11557737AGC Genel Kurulu’nda 175 oy alan Mevlüt Yeni güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Antalya gazeteciler Cemiyeti’nin genel kurulu gerçekleştirildi. Mevlüt Yeni, Ali Tongülüs ve Erdal Orhan’ın sandıkta yarıştığı seçimlerde oy heyecanı Sabah saatlerinde başladı. AtatürkKültür Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurulda adaylar ve yönetimindeki isimler hazır bulundu. 394 üyesi bulunan AGC’de seçime 299 kişi katılarak oy kullandı. Sandıkların açılmasıyla çıkan sonuçlarda Mevlüt Yeni 175 oyla güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Ali Tongülüs’ün 103, Erdal Orhan’ın 13 oy aldığı seçimlerde 5 oy geçersiz, 3 zarfta boş çıktı.
Sonuçların açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan AGC Başkanı Mevlüt Yeni, “Seçimlerde her ne kadar bir birimizi eleştirmiş olsak da barış içerisinde bir seçim süreci geçirildi. Kimsenin kırılmadan incinmeden seçimlerin sonuçlanmasına sevindim. Bugünden itibaren ben AGC üyesi olan 394 kişinin başkanıyım. Bana oy vereninde oy vermeyeninde başkanıyımdır. Devam eden projelerimizi daha da geliştireceğiz. Katılımın yüksek olması demokrasinin ve meslektaşlarımızın cemiyete sahip çıktığının göstergesidir. Önemli olan buydu” dedi.
AGC’nin 3 yıllık yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu.
“Şennur Erdoğan, Mustafa Taş, Sibel Atasoy, İdris Taş, Cafer Eser, Rasim Gündüz, Salim Uzun, Gürsel Tunçer, Emre Baylan, Ersin Aydın

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle