Hoşgeldiniz  

“AĞAÇ KESME AĞAÇ DİK” KAMPANYASI

Semih Köken | 23 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü tarafından yeni yılda  “AĞAÇ KESME AĞAÇ DİK” KAMPANYASI

Kemer Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ve  Ulupınar Orman İşletme Şefliği ile birlikte organize edilen Ağaç Dikme etkinliğinde yüzlerce ağaç fidanı toprakla buluştu.

Çıralı mahallesi’nde yer alan ağaçlandırma sahasına 1000 adet ağaç fidanı dikildi. Etkinlikte Kemer Belediyesi Başkan  yardımcıları  Nuray MİNTA, Semih TOP, Kemal YÜKSEL, Ahmet CAN, çıralı muhtarı Habib ALTINKAYA Temizlik İşleri Müdürü Arif ÇELİK ile temizlik işleri müdürlüğü personeli bir araya gelerek fidan dikti.

Çevrenin korunmasına ve temizliğine verdiği önem ve hassasiyetle çalışmalarını sürdüren Kemer Belediyesi başlattığı ağaç dikme kampanyası ile yeni yılda vatandaşlarımzın dikkatini doğayı koruma ve yaşatmaya çekmeyi hedefliyor. Kemer Belediyesi başlatmış olduğu “Yeni yılda ağaç kesme ağaç dik” kampanyası ile betonlaşmanın ve endüstrileşmenin hızla arttığı günümüz dünyasında Kemer’de mümkün olduğu kadar çok ağaçlandırma yapılması ile Kemer’in yeşilliği ve temizliği ile ön plana çıkmasını ve Kemer halkına sağlıklı ve temiz bir çevre sunulmasını hedefliyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle