Hoşgeldiniz  

Afyonkarahisar’da silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

SEMİH KÖKEN | 10 Ocak 2020 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

AFYONKARAHİSAR’ın Beyyazı beldesinde, kız kaçırma nedeniyle husumetli olan 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar da silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Silahlı kavga, saat 11.00 sıralarında merkeze bağlı Beyyazı Beldesi’nde yaşandı. İddiaya göre akraba olan ve aralarında kız kaçırma nedeniyle husumet bulunan iki aile, Örnek Mahallesi’ndeki Abdullah Arslan’ın evinin önünde karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Abdullah Arslan ruhsatsız tabancasıyla Ömer Arslan, Yaşar Arslan, Hülya Arslan ile Hüseyin Altunkaya’yı vurarak yaraladı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Afyonkarahisar’daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Yaşar Arslan, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Ömer Arslan ile Hüseyin Altunkaya’nın hayati tehlikeyi atlatamadıkları öğrenildi.

Abdullah Arslan ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ

Afyonkarahisar’ın Beyyazı beldesinde, kız kaçırma nedeniyle husumetli olan 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada ölü sayısı ikiye yükseldi. Abdullah Arslan’ın tabancayla ateş etmesi sonucu yaşamını yitiren Yaşar Arslan’ın ardından Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi’nde tedaviye alınan ağabeyi Ömer Arslan da müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Arslan’ın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle