Hoşgeldiniz  

Afrin’den Başkan Gül’e teşekkür

Semih Köken | 08 Mart 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Afrin’den Başkan Gül’e teşekkür

KEMER Belediyesi tarafından Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğe kurban edilmek için gönderilen 120 küçükbaş hayvan Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu Et Kombinasına teslim edildi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de Hatay’a giderek Zeytin Dalı Harekâtı’nın komuta merkeziyle askeri ve mülki erkanı ziyaret etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül öncülüğünde ‘Kemer Belediyesi Afrin yiğitlerinin yanında’ temasıyla başlatılan kampanya kapsamında Kemerli hayırseverlerin de desteğiyle 120 küçükbaş hayvan hazırlanarak Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev alan askerlere kurban edilmek üzere gönderildi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına Niğde’ye giden ilgili birim müdürleri kurbanlık hayvanları Niğde’deki entegre tesislere teslim etti. Etler burada işlenerek Afrin’deki Mehmetçiğin yemek ihtiyacı için kullanılacak.

PROTOKOLDEN GÜL’E TEŞEKKÜR

Afrin’de mücadele eden askerlere desteğini bildirmek üzere Hatay’a giden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Hatay Valisi Erdal Ata, Hayat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ile bir araya geldi. Kent protokolü Başkan Gül’e Mehmetçiğe sağladığı destek için teşekkür etti.

HAREKÂT MERKEZİNE ZİYARET

Zeytin Dalı Harekâtı’nın yürütüldüğü komuta merkezini de ziyaret eden Başkan Gül, Harekât Daire Başkanı ile görüştü. Askeri yetkililer kurbanlık bağışı için Başkan Gül’e teşekkür ederken Başkan Gül de Mehmetçiğe operasyonda başarı diledi.

‘ASKERLERİMİZE VE POLİSİMİZE BORÇLUYUZ’

Başkan Mustafa Gül, “Kemer’de turizm yapabiliyorsak, rezervasyonda patlama sağladıysak askerlerimize, polisimize borçluyuz. Vatan için yaptıkları bu mücadelede onların başarılı olmalarını diliyorum. Allah onlara güç, kuvvet versin. Ne yapıyorlarsa bizim için ve çocuklarımız için yapıyorlar” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle