Hoşgeldiniz  

ADRESE TESLİM HİZMET

Semih Köken | 05 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

ADRESE TESLİM HİZMET

73’ü bitirip 74 yaşına giren Şükrü amcanın, Göynük Mahallesi Çomaklar mevkiindeki evine giden belediye ekipleri, onunla birlikte doğum günü pastası kesti. Kutlamanın ardından Şükrü Dayısı’nın sağlık durumu kontrol edildi, saç ve sakal tıraşı ile banyosu yaptırıldı.

BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, köpek ve açık hava
Bu hizmetlerden çok memnun olduğunu kaydeden Şükrü Dayısı, “Belediye beni hiç yalnız bırakmıyor. Sağlık durumumu kontrol ediyorlar, gerekirse hastaneye götürüyorlar, tıraşımı yapıyorlar. Şimdi de doğum günü mü kutladılar. Yazın beni yaylaya da götürecekler. Belediye Başkanım Mustafa Gül bana bir de köpek hediye etti. O da bana can yoldaşı oluyor. Başkanıma çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HİZMETTE SINIR YOK
Kemerlilerin kötü günlerinde de, iyi günlerinde de yanında olmayı hedeflediklerini kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bakıma ihtiyacı olan büyüklerimiz belediye ekipleri tarafından saptanıyor. Tümünün sağlık ve bakım ihtiyaçları belediyemiz tarafından karşılanıyor. Doğum günlerinde de sürpriz yapıyoruz. Sosyal belediyecilikte farkımızı ortaya koyuyoruz. Hizmetlerimizi sevgi ile yoğuruyoruz” dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle