Hoşgeldiniz  

8 Mart’ta Boşandı, Kocası Aynur’u 1 Yıl Sonra Aynı Tarihte Öldürdü

Semih Köken | 08 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

8 Mart’ta Boşandı, Kocası Aynur’u 1 Yıl Sonra Aynı Tarihte Öldürdü

Antalya’da 3 çocuk annesi Aynur Özallı, şiddet uyguladığı ve bıçakladığı gerekçesiyle geçen yıl 8 Mart’ta boşandığı eşi tarafından tam 1 yıl sonra aynı tarihte öldürüldü.

Antalya’nın  Manavgat ilçesinde 3 çocuk annesi 42 yaşındaki Aynur Özallı, şiddet uyguladığı ve bıçakladığı gerekçesiyle geçen yıl  8 Mart‘ta boşandığı eşi tarafından bu akşam pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

POMPALI TÜFEKLE SALDIRIYA UĞRADI

Olay, akşam saatlerinde  Manavgat‘a bağlı Örnek Mahallesi’nde meydana geldi. İşyerinden çıkan Aynur Özallı, kızının oturduğu apartmana geldiğinde burada kendisini bekleyen ve geçen yıl  8 Mart‘ta boşandığı eski eşi Cuma A. tarafından pompalı tüfekli saldırıya uğradı. Aynur Özallı, açılan ateş sonucu kanlar içerisinde yere yığılırken Cuma A.ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.


ÇOK SAYIDA FİŞEK BULUNDU

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri Aynur Özallı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Çevrede inceleme yapan polis pompalı tüfekle çok sayıda fişek buldu. Aynur Özallı’nın cenazesi savcının incelemesi sonucu otopsi için  Antalya  Adli Tıp Kurumu‘na gönderildi.

GEÇEN YIL DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE BOŞANMIŞTI

Cinayet şüphelisi eski koca Cuma A. ise bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. İlçe  Emniyet Müdürlüğü‘ne götürülen zanlının işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Aynur Özallı’nın daha önce birçok kez şiddet gördüğü eski eşinin bıçaklı saldırısına da maruz kaldığı belirtilirken, çiftin geçen yıl  8 Mart  Dünya Kadınlar Günü‘nde boşandığı kaydedildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle