Hoşgeldiniz  

70’lik Dede Vücut Geliştirme Şampiyonası’na Hazırlanıyor

Semih Köken | 16 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

70’lik Dede Vücut Geliştirme Şampiyonası’na Hazırlanıyor

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası 50 artı yaş gurubu kategorisi için hazırlanan 70 yaşındaki Ruhi Yılmaz isimli dedenin spor aşkı görenleri hayrete düşürüyor.

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası 50 artı yaş gurubu kategorisi için hazırlanan 70 yaşındaki  Ruhi Yılmaz isimli dedenin spor aşkı görenleri hayrete düşürüyor. İki torunu ile birlikte her gün spor salonuna giden Ruhi Dede, idmanlarını eksiksiz yaparak şampiyonluk için yoğun çaba sarf ediyor.

70 yaşındaki Ruhi Dede’nin spor aşkı görenleri hayrete düşürüyor.  Antalya‘da yapılacak olan  Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda 50 artı yaş kategorisinde şampiyon olabilmek için iki yıldır yoğun çaba sarf eden  Ruhi Yılmaz, her gün iki torunuyla  Arnavutköy Belediyesi Spor Salonuna gelerek şampiyonluk için canla başla çalışıyor.  Arnavutköy Belediye Başkanı  Ahmet Haşim Baltacı‘nın da destekleriyle antrenmanlarını rahatça yapabilme imkanı bulan Ruhi dede, fitness hocasının hazırladığı programları eksiksiz tamamlayarak şampiyonluk için mücadele ediyor.

“Vücut Geliştirme Şampiyonası’na hazırlanıyorum”

Spora 1.5 yıl önce başladığını belirten  Ruhi Yılmaz, “Allah razı olsun  Arnavutköy Belediye Başkanımız  Ahmet Haşim Baltacı, her yaştan insanı, genç ihtiyar hepinizi spora davet ediyor. Bu civarlarda ben çıktım. Başkanımızı memnun etmek için uğraşıyorum. Elimden geldiği kadar hocalarım da beni çalıştırmaya başladılar. Lisansımı aldılar.  Arnavutköy Belediyesi Spor Kulübü’nden. Şimdi bu vaziyette çalışıyoruz. Şimdi hocalarımın dediğine göre  Antalya‘da bir yarışma varmış. Vücut gelişme yarışması. Şimdi beni ona hazırlıyorlar. Bende elimden geldiği kadar 3 saat burada çalışıyorum 3 saat  Hadımköy‘de çalışıyorum. Pazartesi günleri istirahat ediyoruz. Hocam hangi aleti gösterirse hepsinden çalışıyorum. Kaldırma, beden hepsinden çalışıyorum. 69, 70’e merdiven dayadık. Çok kişi bu yaşta sporu ne yapacaksın diyor. Bu yaştan sonra ölsen bile dinç ölürsün. Allah göstermesin her şeyi bilerek yapacaksın, Allah’ımıza şükürler olsun, hocalarım sayesinde belediyelerimizin sayesinde belediye başkanımız sayesinde elimizden geldiği kadar gösterileni yapmaya çalışıyoruz ” dedi.

“Dedemden derece bekliyoruz”

Ruhi Dede’nin torunu Oğulcan Yılmaz ise dedesinin kendisine örnek olduğunu söyleyerek, “18 yaşındayım. Dedemle birlikte spor salonuna geliyoruz. Dedem  Antalya‘daki vücut geliştirme şampiyonluğuna hazırlanıyor. Biz de, dedemi örnek aldık. Heveslendik ve bizde geldik onunla birlikte beraber spor yapıyoruz. Benimle birlikte ufak amcamın oğlu var, onunla birlikte gidip geliyoruz. Dedemden derece bekliyoruz. Bir ona bir bize bakarsanız dağlar kadar fark var aramızda” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle