Hoşgeldiniz  

7 . Antalya Uluslararası Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu Basın Toplantısı

Semih Köken | 28 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

7 . Antalya Uluslararası Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu Basın Toplantısı

23-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek 7. Antalya Uluslararası Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu Basın Toplantısı

Akdeniz Belediyeler Birliği’nin (AKBB) Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) işbirliğiyle 7’incisini düzenleyeceği Antalya City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, 23-26 Mart tarihlerinde Antalya Expo Center’da düzenlenecek.

Türkiye’de modern belediyecilik anlayışının temellerini Antalya’da yeniden atılmasını sağlayacak olan City Expo fuarının Akra Barut Otel’de tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Başkanı Sayın Hakan TÜTÜNCÜ’nün konuşmasını yaptığı,  fuar danışma kurulu ve fuar organizatörü Pyramids Grup Fuarcılık CEO’su Tolga TEZEL’in katıldığı basın toplantısında fuarın ayrıntıları açıklandı.  .

Pyramids Grup Fuarcılık tarafından organize edilen fuarda  katılımcı firmalar, fuarda belediye ve ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park-bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı, su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, temizlik ve bakım ekipmanları, ses, ışık ve görüntü ekipmanları, spor tesisi ve spor malzemeleri, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği, elektrik, elektronik, bilgisayar otomasyon, yazılım, e-belediyecilik sistemleri gibi yeni ürün gruplarını ziyaretçilere sunacak.

Yurtdışından kardeş belediyeler ve tüm büyükşehir belediye başkanları davet edileceği Antalya City Expo’da özellikle Körfez ülkeleri ve Kuzey Afrika’dan belediye başkanları ve yöneticiler heyetler halinde ağırlanarak Türkiye’deki belediyelerle önemli protokol görüşmeleri sağlanacak.

6. Antalya City Expo – Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı, 1500 kişisi Belediye, Vali, Kaymakam, Kamu Kurum ve Kuruluşların Başkanları, başkan yardımcısı ve birim amirleri, İl Özel İdare Genel Sekreterleri ve yardımcıları, satın alma daire başkanları olmak üzere kadar toplamda 15.000 kişi tarafından ziyaret edilmişti. 7. Antalya City Expo’da fuar sonuna kadar 20.000 profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle