Hoşgeldiniz  

7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı

Semih Köken | 21 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Akdeniz Belediyeler Birliği (ABB) işbirliğinde gerçekleştirilecek, “7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı”na, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da davet edildi.

7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, System.String[]
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve  Akdeniz Belediyeler Birliği (ABB) işbirliğinde gerçekleştirilecek, “7.  Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı”na,  Kumluca Belediye Başkanı  Hüsamettin Çetinkaya da davet edildi.

Akdeniz Belediyeler Birliği Meclis üyesi Nedim Danacı,  Kumluca Belediye Meclis Üyesi ve Batı  Antalya Toptancı Halleri Koordinatörü  Erdeniz Yavuz,  Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Yanar, fuar organizasyon şirketi sorumlusu  Fatih Yılmaz,  Kumluca Belediye Başkanı  Hüsamettin Çetinkaya‘yı makamında ziyaret etti.

Nedim Danacı, bu yıl 23-26 Mart tarihlerinde  Türkiye Belediyeler Birliği ve  Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde,  Antalya‘da gerçekleştirilecek “7.  Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı” hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

Fuar için belediye başkanlarını davet ettiklerini kaydeden Danacı, “Fuar inşallah ülkemize, ilimize farklılıkların tanıtılması ve yaşatılması adına önemli katkı yapacak. Bu vesileyle fuarımıza davetlerimiz sürüyor.  Kumluca Belediye Başkanımızı da aramızda görmek amacıyla bugün kendisini davet ediyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı  Hüsamettin Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle