Hoşgeldiniz  

SEMİH KÖKEN | 23 Ağustos 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+


BİLİCİ: İSTİFA ETTİM BENİ KİMSE GÖREVDEN ALAMAZ 

KEMER BELEDİYESİNDE KAN KAYBI DEVAM EDİYOR.                                        Konu ile  ilk olarak bilgi veren Mustafa Bilici, görevden alınmadığını aksine kendisinin dün sabah saatlerinde başkanlık makamına istifasını sunduğunu söyledi.

Önceki gün akşam saatlerinde Başkan Topaloğlu ile telefonda görüştüğünü ifade eden Bilici, “Başkana bu işlerin böyle devam edemeyeceğini ifade ettim. Bu istikrarsız davranış biçiminden dolayı rahatsız olduğumu belirterek biraz tartıştım. Bunun üzerine sabah saat 10:40’da başkanın makamına gelerek kendisi ile tekrar bizzat görüştüm. Kendisine bu seçimin kolay kazanılmadığı ve kemer halkına çok ciddi sözler verdiğimizi söyledim. Özellikle son günlerde yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı çok rahatsız olduğumu ve bu yaşanan sıkıntıların neresinde olduğunu sordum. Başkan Topaloğlu’ndan aldığım cevaplar beni tatmin etmedi ve bu şekilde kendisi ile birlikte yola devam edemeyeceğimi ifade ederek makamından ayrıldım. Ardından Yazı İşleri Müdürlüğü’ne giderek istifa dilekçimi yazdım ve Özel Kalem Müdürü Ercan Çelik’e istifa dilekçemi vererek başkana teslim etmesini söyleyerek belediyeden ayrıldım” dedi.

‘KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİM’

33 yıllık siyaset hayatı boyunca Kemer’e ve Antalya’ya yılmadan yorulmadan hizmet ettiğini belirten Mustafa Bilici, “Tek üzüldüğüm konu Kemer halkına çok büyük sözler verdik, ancak bunlar yerine sıkıntılar her geçen gün büyüyor. Ben Başkan Yardımcılığı görevine kendi isteğimle geldim. O gün bu gündür hiç yorulmadan yılmadan Kemer Halkına 4 ay boyunca hizmet verdim. 33 yıllık siyasi hayatım boyunca bir hedefim vardı. Halka hizmet hakka hizmet mantığıyla çalıştım ve hiçbir çıkar ilişkisinde bulunmadığım gibi bulunmayı da düşünmedim. 2 dönem il genel meclis üyeliği yaptım. Kemer’in yanı sıra Antalya’nın tüm ilçelerine hizmetler gerçekleştirdik. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi maalesef bu başkanla da yolumuzu ayırmak zorunda kaldık. Ama başkanın dediği gibi ben görevden alınmadım istifa ettim. Görevden alınacak kadar koltuk sevdalısı değilim. Koltuk sevdalısı olsaydım sesimi çıkarmaz, koltuğumda keyif çatardım. Kemer Halkı beni çok iyi tanır ve bilir, kime hizmet edeceğimi de çok iyi bilir” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle