Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR ARİF ORTA”YI İŞTEN ATTI

Semih Köken | 13 Temmuz 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

BÜYÜKŞEHİR ARİF ORTA”YI  İŞTEN ATTI

Antalya Büyükşehir Belediyesi 75.Yıl Katı atık ayrıştırma Fabrikasının müdürü olarak atanan Arif Orta isimli Şefin yaptıkları Kemerin gündemine bomba gibi düştü Haberimizin ardından Arif Orta Antalya Büyükşehir Belediyesi  tarafından işten atıldı.

İŞTEN ATILDIKTAN SONRA SOSYAL MEDYADAN KEMER LİÇE TEŞKİLATINI VE HABERI YAPAN GAZETEMİZ SAHİBİNİ DE TEHDİT ETMEYE BAŞLAYAN  ORTA PEKİ İŞTEN NEDEN ATILDI

PEKİ ARİF ORTA NEDEN İŞTEN ATILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi 75.Yıl Katı atık ayrıştırma Fabrikasının müdürü olarak atanan Arif Orta isimli Şefin yaptıkları Kemerin gündemine bomba gibi düştü.
Çöp Fabrikasında Çalışanlara Kendi fantesilerini yaparak bir şekilde işkence çektiren Bu zat-ı muhterem en son Fabrikada görevli Çevre Mühendisi Bayanın boğazına sarılmasıyla ayyuka çıktı. Parti yönetiminden bir takım kişilerin kendisini koruduğunu iddia eden Arif Orta AK Parti ilçe Başkanı ve Büyükşehir Koordinatörüne posta koyarak:“BENi BURDAN KiMSE ALAMAZ” DEDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi 75.Yıl Katı atık ayrıştırma Fabrikasının müdürü olarak atanan Arif Orta isimli Şefin yaptıkları Kemerin gündemine bomba gibi düştü.
Çöp Fabrikasında Çalışanlara Kendi fantesilerini yaparak bir şekilde işkence çektiren Bu zat-ı muhterem en son Fabrikada görevli Çevre Mühendisi Bayanın boğazına sarılmasıyla ayyuka çıktı.Parti yönetiminden bir takım kişilerin kendisini koruduğunu iddia eden Arif Orta AK Parti ilçe Başkanı ve Büyükşehir Koordinatörüne posta koyarak: “BENİ BURDAN KİMSE ALAMAZ” dedi.
İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİM BU ADAMIN ALINMASI İÇİN KAÇ KEZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAŞVURDU.
Arif Orta izimli şahısın bu yaptıklarının bir değil beş değil olduğunu söyleyen Partililer bu adamla uyumlu bir şekilde hiç Çalışamadık işe giren işçilerin hepisi bu adamın fantazilerinden bıktıklarını dile getirerek bizlere şikayete geliyorlardı.Biz de bu kişiyi hem partiye hem de Büyükşehir Belediyesine kaç kez şikayet ettik ama arkasındaki isimler tarafından aranarak iyi geçinmemiz tembihlendi.” Diyerek bu şahısı ilçelerinde görmek istemediklerini dile getirdiler.
15 TEMMUZ GECESİ PAYLAŞIMLARINI SİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ
Arif Ortanın 15 Temmuz kalkışma gecesi yaptığı paylaşımlarda AK Partiyi hedef alan paylaşımlar yaptığı daha sonra hemen bu sayfalarını silerek yeni bir sosyal medya sayfası açtığı iddia edilirken Parti içinden güçlü isimlerin arkasında olduğunu her fırsatta dile getirmesiyle biliniyor.
BAYAN MÜHENDİSİN ÜZERİNE YÜRÜMÜŞ.
Çöp fabrikasinda çalışan Mühendis bayanın üzerine yürüdüğünü bu yüzden istifasını istediğini söyleyen yetkililer Bayan Mühendis arkadışımız bu adamın yaptıklarından dolayı son ratteye kadar dayandığını bu üzerine yürüme olayının ardından istifa kararı aldığını bununla ilgili tüm pisliklerini anlatan 3 sayfa bir ihbar mektubu bıraktığını söylediler.
YOLSUZLUKLARDA VAR..
Referandum öncesi Çöp fabrikasındaki çöplerin nakil işleri ile ilgili yolsuzluklarında olduğu dile getirilen mektubda her ayrıntıya dikkat çekilmiş öyleki Antalya çöp toplama noktasına giden araçların koordinatlarına kadar mektubda bildirilirken bununla ilgili bazı kişilerin gizli çekimlerinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türele
verildiğide dile getiriliyor.

ARAÇLARI HOR KULLANIYOR
Kemerde Çöp fabrikasında Çevre Mühendisi olarak görev yapan Arif Orta nın kendisine verilen araçları hor kullandığı bununla ilgili şikayetlerin çoğu kez yapıldığıı bunu kimin yaptığını öğrendiğini ve Araçını fabirakanın ortasında spin attırdığını söylediler.
HABER YAPMAK İÇİN ARADIK.
SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU YAPIYORUZ.
Bu haberi yapaçaklarını dile getiren muhabirimizin teline çıkmayarak hakaret ederek cevap veren bu şahıs hakkında Kemer Cumhuriyet Başsavcılğına suç duyurusunda bulunaçağımızı ancak bu kişinin hala daha nasıl işyerinde tutulduğu arkasındaki kişilerin kimler olduğununda çözülmesini istiyoruz.

VE SONUNDA HAK YERİNİ BULDU VE ARİF ORTA HABERİMİZ ÜZERİNE BAŞLATILAN SORUŞTURMA NETİCESİNDE  İŞTEN ATILDI. AYNI ZAMANDA KONU İLE ALAKALI SAVCILIK SORUŞTURMASI DEVAM ETTİĞİNDEN DİĞER AYRINTILARI SONRA YAYINLAYAÇAĞIZ.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle