Hoşgeldiniz  

500 BİN TL’LİK SOYGUN!

SEMİH KÖKEN | 09 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da yaya trafiğinin en yoğun olduğu Kazım Özalp Caddesi’nde Mobese kameralarına 30 metre uzaklıkta bulunan kuyumcuyu giren hırsızlar, piyasa değeri 500 bin TL olan 5 kilo altınla kayıplara karıştı.

Olay, Muratpaşa İlçesi, Kazım Özalp Caddesi’nde meydana geldi. Gece geç saatlerde Mehmet Kaya’ya ait kuyumcu mağazasının kepenk sistemini kıran hırsız ya da hırsızlar, daha sonra dış kapı camını kestikten sonra içeri girdi. Vitrinde bulunan 500 bin TL değerindeki 5 kilo altını çalan şüpheliler, kasaya dokunmadı. Olay öncesi, çevrede bulunan tüm güvenlik kameralarının açılarını değiştirdikleri ortaya çıkan hırsızlar, kayıplara karıştı. Hırsızlık, sabah işe gelen çalışanlar tarafından fark edildi. Hırsızlığın Mobese kameralarına sadece 30 metre uzaklatka olan dükkanda meydana geldiği belirtildi.

İşyerinde tadilat yaptığını ve bu nedenle güvenlik kamerası bulunmadığını belirten Mehmet Kaya, “Dükkanın vitrininde bulunan 5 kilogram ağırlığındaki altının piyasa değeri şu an 500 bin TL” dedi. Polis, 5 kilo altını çalan hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle